Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kadın Kolları Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Semiha Gökçen Boya, CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç’a destek verdi.

Devrek’e gelip Songül Malkoç’un Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden Semiha Gökçen Boya, “Devrek’te seçimi büyük bir ihtimalle alacağız. Devrek’teki adayımızın kadın olması CHP Kadın Kolları MYK’sı olarak bizi çok mutlu ediyor. Songül Malkoç’un Devrek’te seçime alacağına inanıyoruz” dedi.

BOYA: “MALKOÇ, DEVREK’E SAHİP ÇIKACAK”

Seçim Koordinasyon Merkezi’nde Malkoç ve partililerle bir araya gelen Boya, “Seçime az bir süre kaldı. Hem Belediye Başkan Adayımız Songül Malkoç’a başarılar dilemek, hem de 30 Mart akşamı belediye başkanı seçildiğinde kutlama mesajları nasıl olur diye konuşuyoruz. Devrek’te seçimi büyük bir ihtimalle alacağız. Devrek’teki adayımızın kadın olması CHP Kadın Kolları MYK’sı olarak bizi çok mutlu ediyor. Kadınlar inandığı zaman ailesine nasıl koruyuculuk yapıyorsa, Songül Malkoç da aynısını yapıp Devrek’e nasıl sahip çıkılacağını, Devrek’in önünü nasıl açacağını hepimize gösterecek. Kadın eli değdiği zaman her şeyin çok daha güzel olacağını ve Devrek’in Songül Hanım’la beraber daha ileriye gideceğine inanıyorum. Kendisine başarılar diliyorum aynı zamanda kazanacağını da söylüyorum” dedi.

MALKOÇ: “SİZLERİ MAHÇUP ETMEYECEĞİM”

CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç da, “Sayın Başkanım, önce kadınlarımız ve yönetimim adına buraya gelip bizi gururlandırdığınız için teşekkür ediyorum. Bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Ben Kadın Kolları Genel Başkanımız Hilal Hanım’la beraberdim. Onda ve sizde bize verdiğiniz önemi ve değeri gördüm. Bizde inşallah sizleri mahcup etmeyeceğiz. Devrek’i kazanacağız. Tüm kadınlarla beraber bu zaferi beraber kutlayacağız. Bundan sonrada sürekli desteğinizi istiyoruz. Varlık içinde, birlik içinde, özgür biçimde inşallah zaferi burada hep beraber kutlayacağız” diye konuştu.

MALKOÇ, “A TAKIMI”NI AÇIKLADI

CHP Devrek Belediye Başkan Adayı Songül Malkoç’un Belediye Meclis üyesi adayları şöyle:

1. M. Emin Yağcı, 2. İsmail Külah, 3. Fatih Kıyıcı, 4. Mustafa Esen, 5. Bayram Çınar, 6. Faik Mekik, 7. Bekir Kayaaltı, 8. Rahmi Sarıoğlu, 9. Hakan Dohancıoğlu, 10. Yüksel Hatıl, 11. Mustafa Uzunay, 12. Sebahat Odabaş, 13. Muhammet Saraç. Kontenjan: 1. Murat Altunok, 2. Kemal Ulupınar.

Öte yandan CHP Devrek İl Genel Meclis Üyesi Adayları ise şöyle oluştu: 1. Mustafa Uzundal, 2. Ertan Kocaman, 3. İsmail Kabasakal, 4. Ufuktan Sarıoğlu
Editör: Pusula Gazetesi