Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, toplantıda yaptığı konuşmada, Çaydeğirmeni&[#]8217;nde yapılan ve yapılacak olan projeler hakkında bilgi verdi. Beldede yapılan başarılı çalışmaların kaynağında en büyük enerjiyi gençlerden aldığı ifade eden Başkan Gebeş şunları söyledi:

"Göreve geldiğimiz günden itibaren gençlerimizle birlikte ortak akılda birleşerek projelerimizi hayata geçirdik. Beldemizde uyguladığımız her projede gençlerimizin düşüncelerini değerlendirdik. Yarınlarını emanet aldığımız gençlerimizin görüş ve düşünceleri bizler için çok değerlidir. Göreve geldiğimiz günden itibaren Çaydeğirmeni&[#]8217;ni hızla göç alan bir belde yaptık. Dünya çapında ihracat yapan yatırımcıları beldemize çekmeyi başardık. Modern, marka şehir olma yolunda Türkiye&[#]8217;de toplu konut projesi uygulanan ilk beldeyiz. TOKİ konutları ile nüfusumuz 2 bin 200&[#]8217;lerden hızla 5 bin 500&[#]8217;lere çıkmıştır. Artan nüfusumuz ile birlikte doğru orantılı olarak belediye gelirlerimizde artmış ve hizmet ağımız genişlemiştir. Yapılacak olan 576 dairelik 3&[#]8217;üncü etap TOKİ konutlarımızla beraber nüfusumuz 8 binlere yükselecektir. Bu yatırımlarla birlikte Türkiye&[#]8217;ye bir ilçe daha kazandırma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz. Vatandaşların Çaydeğirmeni&[#]8217;nin istikrarlı yükselişine göz önünde bulundurarak beldemize güvenle yatırım yapmaları bizler için gurur vericidir. Sizlerin birlik beraberliğinde beldemizi en üst noktalara taşımayacağız. Her fırsatta bir araya gelerek beldemizin geleceğiniz sizlerle birlikte yön vermeye devam edeceğiz. Bu çalışmalarda en büyük enerjimizi sizlere borçluyuz. Bizleri bu akşam sizlerle buluşturan Yüce Mevlama şükürler olsun diyorum. Sizlere de bu geceyi düzenlediğinizden dolayı teşekkür ediyorum.&[#]8221;

Gençler, Çaydeğirmeni&[#]8217;nin yarınlarına çok umutlu gözlerle baktıklarını ve mevcut Başkan Satılmış Gebeş&[#]8217;e tam destek vermeye devam edeceklerini dile getirerek, başarılı çalışmalarının devamını dileyerek teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi