Bölge Müdürü Demirtaş, yaptığı açıklamada, &[#]8220;Toplam kırmızı et üretimi bir önceki döneme göre yüzde 78,3 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 0,8 oranında arttı. Sığır eti üretimi 323 bin 184 ton olarak tahmin edildi. Sığır eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 81,8 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 1,9 oranında arttı. Koyun eti üretimi 34 bin 658 ton olarak tahmin edildi. Koyun eti üretimi bir önceki döneme göre yüzde 31,3 oranında artarken, bir önceki yılın aynı dönemine göre yüzde 10,9 oranında azaldı&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi