AK Parti İl Engelliler Komisyonu, dün yapılan AK Parti haftalık olağan grup toplantısına katıldı. Grup toplantısı sonrasından AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar ile birlikte fotoğraf çekilen heyet, buradan AK Parti Genel Merkezi&[#]8217;ne geçerek, öğle yemeği yedi.

Milletvekili Özcan Ulupınar ile birlikte sohbet eden heyet, taleplerini ilettiler, bu taleplerinin ilgili makamlara iletilmesi konusunda Ulupınar&[#]8217;dan destek sözü aldılar.

Milletvekili Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, &[#]8220;Başkanımız Mevlüt Akkaya başkanlığındaki heyetimizin ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. Öncelikli olarak haftalık olağan grup toplantımıza katılma taleplerinde bulundular, bizler de kendilerini ağırladık. Burada Türkiye&[#]8217;de engellilerimizin sesi olarak bu konuda benden destek istediler, ben de bu konuda gerek komisyonlarda, gerekse genel kurulda destek olabileceğimizin bilgisini kendilerine söyledim. Kendilerine ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi