Adalet ve Kalkınma Partisi&[#]8217;nin (AK Parti) Ereğli Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Ereğli&[#]8217;deki her vatandaşın elini sıkmayı ve kendini anlatmayı amaç edinen AK Parti Adayı Uysal, ekibiyle birlikte çıktığı sahil gezisinde gittiği her yerde yoğun ilgiyle karşılanıyor. Sahilde spor yapan vatandaşlardan, piknik yapan ailelere kadar her kesimin sempatiyle yaklaştığı Uysal, seçimlerin favori adayı olarak görünüyor.

Sahil bandı gezisi sırasında Hüseyin Uysal&[#]8217;a yaklaşık 25 kişilik ERDEMİR çalışanı da eşlik etti. Sahil sonuna kadar Uysal&[#]8217;a destek verme amacıyla yanında bulunan grup, gezi sonuna kadar Uysal&[#]8217;ın yanında yürüyerek, Erdemir çalışanlarının aileleriyle birlikte Uysal&[#]8217;a seçim boyunca destek vereceğini hatırlattı.

Sahil gezisi sırasında yanına gelen yaklaşık 20 kişilik bir grupla bir süre sohbet eden vatandaşlar, Uysal&[#]8217;ın dediği gibi artık Ereğli&[#]8217;de değişimin şart olduğunun altını çizerek, Uysal&[#]8217;a oy desteği vereceklerini söyledi. Bazı aileler ise çocuklarına ve arkadaşlarına Dr.Uysal&[#]8217;ın olumlu yönlerini de anlatırken, &[#]8220;Cerrahlığı da iyi. Başkanlığı da böyle olursa Ereğli ihya olur&[#]8221; diye konuştukları gözlendi.

Posbıyık tarafından yaklaşık 2 sene önce yıkılan ve yüzlerce kişinin ekmeğinden olduğu balıkçı lokantalarını ziyaret eden Uysal, geçtiğimiz haftalarda altyapı sorunundan dolayı lokantalarını su basan esnafla konuştu. Balıkçı esnafının şikayetlerini dinleyen Uysal, &[#]8220;Dişinizi biraz daha sıkın. 1 Nisan&[#]8217;da her şey normale dönecek&[#]8221; diyerek geleceğinden umutsuz balıkçılara moral verdi.

POSBIYIK&[#]8217;IN KALESİNİ FETH ETTİ

Gezisine, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık&[#]8217;ın kardeşine ait olan sahil bandı sonundaki Sevgi-Barış-Dostluk Cafe&[#]8217;de son veren Uysal, kafenin içerisine girerek vatandaşlarla selamlaştı. Kafede oturan vatandaşlar tarafından abluka altına alınan ve kendisine çay ısmarlamak isteyen vatandaşları geri çevirmek zorunda kalan Uysal, bir programa yetişmek üzere kafeden ayrıldı.

PROBLEMLERİ ÇÖZEN BAŞKAN

Sahil gezisi kapsamında ailesi ile birlikte ders çalışırken problemi çözmekte zorlanan küçük bir çocuğa yardım eden Uysal&[#]8217;ın problemi doğru çözmesi ailesini de sevindirdi. Ailesi, &[#]8220;Ereğli&[#]8217;nin problemlerini de böyle çözeceksiniz inşallah&[#]8221; diyerek Uysal&[#]8217;a, &[#]8220;Siz problemleri çözen başkan olacaksınız. Sizleri destekliyoruz&[#]8221; dedi.

SPORTMEN BAŞKAN

Spora ve özellikle futbola önem veren AK Parti&[#]8217;nin genç ve dinamik başkan adayı Uysal, seçim gezileri kapsamında sahilde top oynayan gençlerin arasına dalarak; gençlerle top oynamaya başladı.

Ereğli Belediyesi&[#]8217;ne ait çöp kutusunun ayaklarını kale kapan gençlerle sahilde top sektirme ve şut çekme yarışı yapan Uysal, ilk atışta hedefi 12&[#]8217;den vurdu. Çöp kutusunun ayaklarının arasından ilk atışta topu geçiren Uysal, Sevgi-Barış-Dostluk Kafe&[#]8217;deki vatandaşlar ve gezi ekibi tarafından dakikalarca alkışlandı. Uysal, seçim gezilerinde sık sık halı sahada futbol oynadığı gençlere de takılarak, oynadıkları maçları hatırlatıyor.

Gençler de, spora ve özellikle futbola düşkün bir başkan adayı oymasından oldukça memnun olduklarını fotoğraf ve görüntü alan gazetecilere anlatarak, &[#]8220;Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur. Doktorumuz aynı zamanda iyi bir futbolcu. Bizlerden belki 15-20 yaş büyük olmasına rağmen bizden daha fazla koşuyor&[#]8221; diyerek Hüseyin Uysal&[#]8217;ın sporcu kimliğini övdüler.
Editör: Pusula Gazetesi