Uysal, gezilerinde işyeri sahiplerinin sorunlarını dinliyor, işyerlerindeki müşterilerle de sohbet ediyor, büyüklerin elini öpüp, küçüklerin başını okşuyor. Yaşlılardan da hayır dua istiyor. Esnafa, oluşan sıkıntıların çözümleri üzerinde görüşlerini aktaran Uysal, bir yandan da notlar alarak ekibiyle birlikte seçim stratejisini belirliyor.

Girdiği dükkanlarda, sıktığı elde vatandaşlardan Ereğli&[#]8217;nin geleceği için oy isteyerek şehirde bir değişime ihtiyaç olduğu vurgusu yapan Uysal, ilçenin gelişmesi ve gelecek nesillerin daha iyi koşullarda yaşayabilmesi için çalışacaklarını belirterek, &[#]8220;Esnafımızın, halkımızın sorunlarını ve sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. İnşallah biz göreve geldiğimizde vatandaşımızın sıkıntıları çözmek için çok çalışacağız&[#]8221; diye konuşuyor.

Dünkü gezide ise, pazar esnafı, yaşadığı sorunları anlatarak, pazaryerinin mezbeleliğini gösterip, &[#]8220;Bizi kurtarın&[#]8221; dedi. Bazı esnaflar ise, gazetecilerin çektiği fotoğraf karelerine girmekten kaçınarak, &[#]8220;Bizi görünce işyerimize zabıta gönderebilirler. Bize belediye sıkıntı verebilir, ama oyumuz sizindir. Yeter ki, Ereğli bu sıkıntıdan kurtulsun&[#]8221; diye konuşuyor.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır da, Uysal&[#]8217;ın mesleki kariyerinde önemli isim olduğunu ifade ederek, vatandaşlardan adayları için oy istiyor. Bu arada belediye ile işi olmayan ve ticaretle uğraşmayan bazı vatandaşların, Uysal ile hatıra fotoğrafı çektirdikleri gözlerden kaçmazken, bazı vatandaşlar ise dualarının Uysal ile olduğunu söyledi.

Editör: Pusula Gazetesi