Ünal, virüsten korunmak için kendi tabiri ile ´kedi timi´ kurdu. Evin içinde 25 kediye bakan Ünal, hayvanları çok sevdiğini ifade etti. Televizyon kanallarında virüs yüzünden bir kişinin öldüğünü duyduğunu söyleyen Ünal, kediler sayesinde virüsten hiç korkmadığını ve kediler sayesinde çok rahat yaşadığını dile getirdi.



Yavru kedileri besleyen Ünal, şöyle konuştu: "Kedilerimi canımdan çok seviyorum. Hanta virüsünü televizyondan takip ettim. İnsanları kedi beslemeye yönlendirmeliyiz. Herkesin çevresinde kedi olursa bu virüsün kısa zamanda kaybolacağına inanıyorum. Hanta virüsünden artık korkmuyorum. Kedilerim beni bu virüse karşı korur buna inanıyorum. Evimde 25 kediye bakıyorum."



Kedilerin fare yemediğini, sadece boğup bıraktıklarını anlatan Ünal, sözlerine şöyle devam etti: "Televizyonda hanta virüsünden ölenleri duyunca böyle tedbir aldım. Bende kendime kedi timi yani ordumu kurdum. Kedilerimle çok mutluyum. Kedilerimin beni bu virüsten koruyacaklarına inanıyorum."



Öte yandan uzmanlar virüs nedeniyle vatandaşların fare gibi kemirgen hayvanlardan uzak durmasını ölü farelere dokunulmaması gerektiğini bildirdi. Uzmanlar, vatandaşların virüs nedeniyle gerekli tedbirleri almalarını istedi.

Editör: Pusula Gazetesi