Belediye Başkanı Mithat Gülşen, öğrencilerle yaptığı görüşmede, 1958 yılında Yolgeçen (eski adı Balgur) Köyü&[#]8217;nde doğduğunu, çok çalıştığını, insanları severek, memleketine faydalı çalışmalar yaparak halkın takdir ve teveccühünü alarak bu günlere geldiğini söyledi.

Bölgede böyle bir eğitim kurumunun olmasından büyük bir mutluluk ve gurur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Gülşen, &[#]8220;Bu okumuzda Güzeloğlu, Yolgeçen, Kahvecioğlu, Yeniköy ve Karakoç Köylerinde ikamet eden öğrencilerimiz eğitim görüyor. Buradan mezun olan öğrenciler iyi okullar kazanarak meslek sahibi oluyorlar&[#]8221; dedi.

Başarılmayacak bir iş olmadığını da belirten Başkan Gülşen, gerekli çalışma azmi ve inancı içinde olduklarını ifade etti.

Tüm eğitim kurumlarına yardımcı olduklarını ve eğitime önem verdiklerini anlatan Gülşen, arazi üreterek, yer tahsisleri yaparak, ilçeye ilkokul, orta ve lise kazandırdıklarını, 2007 yılında ise Karadeniz Bölgesi&[#]8217;nde 540 belediye arasında eğitime destek veren yılın belediye başkanı seçildiğini söyledi.
Editör: Pusula Gazetesi