Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Zonguldak Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, İnağzı, Kemerbaca ve Bahçelievler Mahallelerinde vatandaşların sorunlarını dinledi.
Ali Bektaş’a; İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi Başkanı İsmail Terzi ve üyeleri eşlik etti.

Özellikle İnağzı Mahallesi’ndeki vatandaşların üvey evlat muamelesi gördükleri ve yıllardır hizmet alamadıkları yönündeki sözlerine yanıt veren Başkan Bektaş, “Sorun belli, çözüm Ali Bektaş” yanıtını verdi.

Vatandaşlar, kanalizasyonlarının dışarıya aktığı, çocuklarının oyun oynayacağı bir park, yolların bozuk olması ve hatta yürüyecek bir kaldırımları olmadığı şikayetlerinde bulundular. Tüm bu sorunların iktidar partisinin desteğiyle giderileceğine inandıklarını belirten mahalle sakinleri, Ali Bektaş’ın başkanlığa seçildiği takdirde İnağzı Mahallesi’ne sahip çıkacaklarına söz vermelerini istediler.

Başkan Bektaş ise, Kozlu’da yaptığı hizmetleri örnek göstererek, tüm sıkıntıları bildiğini ve seçilir seçilmez ilk olarak hizmetlere İnağzı Mahallesi’nden başlayacağının sözünü verdi.
“SÖZÜMÜ TUTMAZSAM KENDİMİ CADDENİN ORTASINDA ASARIM”

Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş, Kemerbaca’da yaptığı konuşmada, “Önce bir şeye inanacaksınız. Futbol takımı tutar gibi ‘Ben buna oy vermem’ derseniz, saygı duyarım. Asla kızmam. Ama memleket meselesi, siyaset meselesi olmaktan çıktı. Sayın Başbakan, bana ‘Seni Zonguldak’a gönderiyoruz, orayı senden istiyorum’ dedi. Ben de, ‘Siz bana destek vereceksiniz, ben de yapacağım’ dedim” dedi.

Asma Mahallesi’nin kanalizasyon ve mülkiyet sorununu çözeceğini ifade eden Bektaş, “Yapacağım dediğim, sözünü verdiğim her şeyi yaparım. Eğer söz verip de yapmadıysam, giderim kendimi caddenin ortasında asarım” dedi.

“BANA ‘BAHÇELİEVLER’DE İŞİN ZOR’ DEDİLER”

Bektaş, CHP’nin en güzlü olduğu Bahçelievler Mahallesi’nde yapılan toplantıda ise, "Bana ‘Bahçelievler´de işin zor’ dediler. Bahçelievler de belediyecilik ihtilali yapılması gerekiyor. O ihtilali ben yaparım. Ama futbol takımı tutar gibi buradaki olumsuzluklara rağmen yön değiştirmiyorsan, o zaman değişime, gelişime katkı sunamayız. Ön yargıları kırmak lazım… Bahçelievler Mahallesi´nin bu seçimde partiye değil, hizmete destek vereceğine inanıyorum” dedi.

Editör: Pusula Gazetesi