İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, Gökçebey, Bakacakkadı ve Beycuma Beldeleri belediye başkanları ile bir araya geldi.


İl Genel Meclis Başkanı İsmail Terzi, meclis üyeleri Filiz Sarsık ve Haydar Güneş, Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan, Bakacakkkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz ve Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakcıoğlu´na hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.


İl Genel Meclisi ve Belediyelerin ortak amaçlarının halka hizmet etmek olduğunu belirten Terzi; ´Seçimin sonucu olarak biz vatandaşın vekiliyiz. Az konuşup çok çalışacağız´ dedi.


´Ortak amacımız hizmettir´


Gökçebey Belediye Başkanı Zeki Kılınçarslan ise seçimlerin bittiğini şimdi hizmet döneminin başladığını söyledi.


Geçmiş dönemde İl Genel Meclisi´nin Gökçebey´e büyük katkıları olduğunu belirten Kılınçarslan; "Geçmiş dönemde özel idarenin meclis üyelerinden çok önemli katkılar aldık. İnanıyorum ki yine bu işbirlikteliğini yaşadığımız yerlere yansıtırız. Çünkü hepimizin ortak amacı insanlara hizmet etmektir. İlerleyen günlerde Gökçebey´in il Genel Meclisi´nden asfalt ve yol anlamında küçük beklentileri olacaktır. Bu anlamda meclisimizin bizlere destek vereceklerine inanıyorum. Kendisine ve değerli arkadaşlarına başarılar diliyorum" dedi.


İl Genel Meclis Üyeleri Filiz Sarsık ve Haydar Güneş ise, hizmet görevine yine atandıklarını ve öğrendikleri bilgilerle en iyi hizmeti yapacaklarını belirttiler.


´Meclis tek başına bir şey yapamaz´


Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz´u makamında ziyaret eden Meclis Başkanı Terzi, parti ayrımı yapmaksızın hizmeti en ücra köşelerine kadar ulaştıracaklarını söyledi.


Birlik beraberlik içerisinde çalışma taraftarı olduğunu belirten Terzi; "Biz hizmet ederken A partisi veya B partisi ayrımı yapmayız. Birlik beraberlik içinde çalışma taraftarıyız. Amacımız vatandaşın desteğini alarak hizmet etmektir. Seçimin sonucu olarak biz vatandaşın vekiliyiz. Az konuşup çok iş yapmalıyız. İnşallah bundan sonra da birlik beraberlik içerisinde hizmet edeceğiz. Önümüzdeki dönem daha iyi olacağını inanıyorum. İktidarı ve muhalefetiyle iş ayrımı gözetmeksizin çalışacağız. Hiçbir zaman yapamayacağımız işleri yaparız diye vatandaşı mağdur etmedik. İmkânlar örtüsünde çalışacağız. Bu ziyaretlerimizi il genel meclis üyeleri adına bu seçimleri yapıyoruz. İl genel meclisi tek başına bir şey yapamaz. Biz ekibimizle birlikte çalışacağız. İnşallah bundan sonra belediye başkanı, il genel meclisi ve muhtarlıklar demeden vatandaşa hizmet için ulaştıracağız" şeklinde konuştu.


´Beni bu koltuğa iki güç getirdi´


Bakacakkadı Belediye Başkanı Muhammet Albuz ise, halkın 29 Mart´ta kendisini kimin yöneteceğine dair kararını verdiğini ve herkesin de buna saygı göstermesi gerektiğini söyledi.


Seçim döneminin geride kaldığını ve çalışma döneminin başladığını belirten Albuz; "Biz bayrağımız için çalışmak zorundayız. Oy verende vermeyende seçilmişlerin seçmenidir.


Bizim görevimiz onlara hizmettir. Hatta hizmetkârlık yapacağız. Çünkü yapmamız gereken şey odur. Bir eksiklik var ise sen o partidensin, ben bu partidenim diye bir şey olamaz.


Seçim bitti, çalışma başladı. A´dan Z´ye parti olayı bitti. Zaman geçirmeden çalışarak üretken olmamız lazım. Uygulamalarımızla bu halka hizmet edeceğiz. Bu millet örnekleriyle hizmet edeni görecektir. Gerçekleri ortaya koymamıza ihtiyacımız var. Bunlar şart. Parti ayrımı düşünülürse bu memlekette hizmet görülemez vatandaş mağdur kalır. Herkes üzerine düşen görevi yaparsa eksiklik kalmaz.


Çalışmalarımızla millet lehine karar almayı çabalayacağız.


Topraklarımız yatıyor. Bu toprakların işlenmesi için neler yapılması gerekir bunları araştıracağız. Belediyeyi çok ağır bir yük altında aldık. Bakacakkadı için kafamda icraatlarım ve plan projelerim vardı. Bunlar uygulanmadı. Belediyemizin faizi ile birlikte 1 trilyon 250 civarında bir hesabı varmış. Ben bu borcun altından kalkacağıma inanıyorum. Ben lafla değil, icraatı ve tatbikatı ile hareket etmek isteyen insanım. Az konuşup çok iş yapmalıyız.


Artık konuşma siyaseti arkada kaldı. İyi niyetin ispatı olarak benden önce Belediye Başkanı olan oğlumun bacanağı, kardeşimin damadıdır. Ama neler yaptıklarını kendilerinin yüzlerine seçildikten sonra değil, seçilmeden önce söyledim. Gerçek birdir, bunun alternatifi olmaz. Beni bu koltuğa iki güç getirdi. Allah nasip etti, millet oy verdi" şeklinde konuştu.


Ardından İl Genel Meclis Başkanı ve meclis üyeleri Beycuma Belediye Başkanı Vural Kundakcıoğlu´nu ziyaret etti.

Editör: Pusula Gazetesi