ZONGULDAK´ın Ereğli İlçesi´nde, 29 yaşındaki Cemal Özkan, Adliye çıkışında tartıştığı Yavuz B. tarafından bacağından tabancayla vurularak yaralandı.

Cemal Özkan, saat 10.30 sıralarında sevgilisi Sevinç D. ile Adliye´den çıkıp aracına doğru giderken, alacak- verecek meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Yavuz B. ile karşılaştı. İddiaya göre Cemal Özkan ile Yavuz B., tartışmaya başladı. Yavuz B., yanında taşıdığı tabancasını çıkarıp Özkan´ın sağ bacağına ateş etti. Diz üstüne isabet eden kurşunla yaralanan Özkan, yere yığıldı. Yavuz B. ise kaçtı.

Yaralanan Özkan´a ilk müdahaleyi çevredekiler yaptı. Bir kişi, Özkan´ın kan keybetmesini önlemek amacıyla bacağının üst tarafını kemerle sıktırdı. Bu sırada gelen 112 Acil Servis ekibi, ilk müdahalesini yaptıktan sonra Özkan´ı ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırdı. Tedavi altına alınan Özkan´ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Olay nedeniyle büyük korku yaşayan ve gözyaşlarını tutamayan Özkan´ın sevgilisi Sevinç D., ifadesi alınmak üzere karakola götürüldü.

Olayın ardından kaçan Yavuz B. ise polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanıp gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Editör: Pusula Gazetesi