İlk olarak AK Parti Gebze Belediye Başkanı Aday Adayı Yakup Kaya&[#]8217;yı ağırlayan Milletvekili Ulupınar ziyaretle ilgili olarak, &[#]8220;Sayın Kaya&[#]8217;nın ziyaretleri oldukça mutlu etti. Kendileri bildiğiniz gibi Gebze Belediye Başkanlığı aday adaylığını açıklamıştır. Bu konuda bildiğiniz gibi partimizin izlemiş olduğu yol bellidir. Teyamül yoklamaların ardından Kocaeli İl Başkanımızın başkanlığında toplanacak yerel yöneticilerimizin değerlendirilmesi sonucunda AK belediyecilik anlayışını Gebze&[#]8217;ye en iyi yansıtacak olan adayımızla yola çıkacağız. Bu konuda herkese başarılar diliyorum. Sayın Yakup Kaya&[#]8217;yla da bu konular üzerinde konuştuk. Kendilerine aday adaylık sürecinde başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Ardından Mahalli İdareler Hizmet Derneği Genel Başkanı Mehmet Dönmez&[#]8217;i ağırlayan Milletvekili Ulupınar ziyaretle ilgili olarak, &[#]8220;Sayın Mehmet Dönmez&[#]8217;in nezaket ziyaretleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde bilgi paylaşımlarımız oldu. Kendisi bu konularda bilgi sahibi olan bir arkadaşımız ve Mahalli İdareler Hizmet Derneği Başkanlığı görevini sürdürmektedir. Kendilerine görevleri süresince kendilerine başarılar diliyorum&[#]8221; diye konuştu.
Daha sonra Yunus Kartal ve Ahmet Karayılmaz&[#]8217;ı TBMM de ağırlayarak sorunlarını dinledi.
Son olarak da Ormanlı Belediyesi Aday Adayı Osman Uludağ&[#]8217;la görüşen Ulupınar, &[#]8220;Sayın Uludağ bildiğiniz gibi Ormanlı Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklamıştır. Adaylık sürecini belirleyecek yoğun bir sürece giriyoruz. Kendilerine bu meşakkatli yolda başarılar diliyorum. Sayın Uludağ&[#]8217;a ve tüm Ormanlı halkına en iyi hizmeti verecek ve en doğru kararı vermek için tüm birimlerimizle yoğun bir şekilde çalışmaktayız. Bu konular hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Kendilerine bu yolda başarılar diliyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi