Orman Genel Müdürü İbrahim Çiftçi ve İşletme Pazarlama Dairesi Başkanı Kenan Akyüz, önceki gün geldiği Zonguldak&[#]8217;ta Orman Bölge Müdürlüğü çalışma alanında bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, Bölge Müdür Yardımcısı Nizamettin Ören ve İşletme Pazarlama Şube Müdürü Muhittin Karakavuz refakatinde Yenice İşletme Müdürlüğü&[#]8217;nü ziyaret eden Genel Müdür Çiftçi, İşletme Müdürlüğü makam odasında İşletme Müdürü Şevket Eraslan ile bir süre sohbet ettikten sonra, Sosyal Tesisler&[#]8217;de İşletme Şefleri ve vatandaşların da katıldığı bir toplantı gerçekleştirdi.

Zonguldak&[#]8217;ın Çaycuma ilçesinde faaliyet gösteren OYKA Kağıt Ambalaj Fabrikası&[#]8217;nı ziyaret eden Genel Müdür Çiftçi, fabrikayı gezerek, kağıt sektöründeki sorunlar ve çözüm yollarının tartışıldığı bir toplantı düzenledi.

Çiftçi, Devrek İşletme Müdürlüğü&[#]8217;nü de ziyaret ederek İşletme Müdürlüğü makam odasında Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, eski Zonguldak Orman Bölge Müdürlerinden Osman Erenoğlu ve Devrek İşletme Müdürü Ali Bacaklı ile bir süre sohbet edildikten sonra İşletme Şefleriyle bir toplantı gerçekleştirdi.

Devrek&[#]8217;te ARTKIY Kereste Fabrikası ve Başoğlu A.Ş.&[#]8217;ye ait kereste fabrikasını gezen Genel Müdür Çiftçi, kayın piyasasındaki dar boğazlar ve çıkış yollarının tartışıldığı bir toplantı gerçekleştirerek, dikili ağaç satışının desteklenmesini istedi.

Son olarak Bolu&[#]8217;nun Mengen ilçesinde faaliyet gösteren Gentaş A.Ş. Werzalit Fabrikası&[#]8217;nı gezerek, Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kahraman ile temaslarda bulunan Genel Müdür Çiftçi, lif yonga piyasasındaki sıkıntılar ve çözüm yolları konusunda bir toplantı gerçekleştirdi.
Editör: Pusula Gazetesi