Belediyenin okullarına yaptığı çevre düzenlemesi çalışmalarından memnun kaldıklarını belirten öğrenciler, Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e teşekkür ettiler.

Öğrencilere hitaben bir konuşma yapan Başkan Gülşen, &[#]8220;Bundan 3-4 yıl önce size söz vermiştik. Ancak 3 sene sonra imkânlarımız ölçüsünde okul müdürümüzün de gayret ve çabalarıyla imkan bulduk. Çaycuma Belediyesi olarak, biz burada 50-60 bin TL arasında okul çevre düzenlemesi imalatını yaptık. Daha önce 1450 metrekarelik helikopter pisti betonunu ve sıcak asfaltını yaptık. Yaklaşık 1000-1200 metrekare parke taş kapladık, 1000 metrekare de çim yaptık. Burada çalışmamızı tamamlamış oluyoruz. Sizlere, okulumuza, okul yönetimimize, müdürümüze çok teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Belediyenin okullarına yaptığı hizmetlerden memnun kalan Okul Müdürü İsmail Baş, ise yaptığı konuşmada, &[#]8220;Belediye Başkanımıza, Belediye Başkan Yardımcımıza, Meclis üyelerimize ve belediye çalışanlarımıza, bu hizmetlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. İnşallah bundan sonraki dönemde de hep beraber çalışmaya devam ederiz&[#]8221; dedi.

Kaymakamlık ve Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte protokol yaptıklarını da belirten Belediye Başkanı Mithat Gülşen, &[#]8220;Devlet-belediye işbirliği altında okullarımızın çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz. Çocuklarımıza hayırlı olsun. Ayrıca, Okul
Aile Birliği&[#]8217;ne, Okul Müdürü İsmail Baş&[#]8217;a, yönetimindeki tüm öğretmen ve eğitim camiasına teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi