ZONGULDAK´ta oturan 30 yaşındaki Mustafa Şeras´ın otomobilinde tabanca ile öldürülmesi olayında yaralı kurtulan 21 yaşındaki Filiz Polat, tedavi gördüğü Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´nde hayatını kaybetti.

Babasıyla inşaatlarda çalışan Mustafa Şeras ile arkadaşı Filiz Polat, 31 Ekim gecesi Fındıksuyu mevkiindeki ormanlık alanda Şeras´a ait otomobilin içinde tabanca ile vurulmuş bulundu. Başının arkasından tek kurşunla vurulan Şeras ölürken yine başının arkasından, göğsünden ve omzundan 3 kurşunla vurulan Polat ise arkadaşları tarafından Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi´ne kaldırıldı.

Olayla ilgisi olduğu iddia edilen Mustafa Şeras´ın yakın arkadaşı hurdacılık yapan 31 yaşındaki Burhan Öztürk de cinayet gecesinin sabahında evinde tabanca ile intihar etti.

Polisin, birbiriyle bağlantılı olduğunu düşündüğü cinayet ve intiharla ilgili soruşturması sürerken Zonguldak´tan Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi´ne sevk edilen Filiz Polat, dün akşam yoğun bakımdaki yaşam savaşını kaybetti. Polat´ın cenazesinin, hastane morgunda yapılan otopsinin ardından Ankara´da yaşayan ailesine teslim edildiği öğrenildi.

Editör: Pusula Gazetesi