Çaycuma AK Parti Engelliler Komisyonu Başkanlığı&[#]8217;nı yürüten 26 yaşındaki Fatih Keskin, Çaycuma Belediye Meclis Üyeliği için partisine adaylık başvurusu yaptı. Keskin&[#]8217;e Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin de destek verdi.

Engellilere değer veren bir siyasi partinin mensubu olmaktan gurur duyduğunu ve engellilere siyasette şans verilmesini dileyen Keskin; &[#]8220;Belediye meclis üyeliği için bana destek olan ilçe yönetim kuruluma, İlçe Başkanıma sivil toplum kuruluşu temsilcilerine teşekkür ederim. Her yönden hızla gelişen ilçemizde engellilere daha fazla değer verilemeli. Avrupa Uyum Yasalarına göre Belediye meclislerinde engellilere yer veriliyor, aksi takdirde cezai işlem uygulanıyor. İlçemizde iki dönemdir görev yapan başarılı Belediye Balkanımız Mithat Gülşen&[#]8217;in önümüzdeki dönem engelli sorunlarına daha fazla önem verip onlarla beraber proje yapmasını bekliyoruz. Engelli tuvaleti ve yaşam merkezi gibi tesislerin ilçeye kazandırılması gerekiyor. Şuana kadar ilçemizde engelli belediye meclisi üyesi olmamasının sıkıntıları ortadadır&[#]8221;diye konuştu.

Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şube Başkanı Hüseyin Şirin Fatih Keskin&[#]8217;i sonuna kadar desteklerini belirterek; &[#]8220;Genç, dinamik ve dürüstlüğü ile başta engelli sorunları olmak üzere Çaycuma halkının sorunlarının çözümüne büyük katkı sağlayacağına yürekten inanıyoruz. Yolu ve bahtı açık olsun&[#]8221;şeklinde konuştu
Editör: Pusula Gazetesi