KÖMÜRSPOR EVİNE DÖNDÜ

Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Zonguldak Kömürspor, 5. hafta mücadelesinde konuk edeceği Gebzespor maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde başladı.

Bayram sonrası Bakacakkadı 100. Yıl Atatürk Hizmet Köyü’nde kampa giren Kırmızı-Lacivertliler kente döndü. Kestel Belediyespor’a mağlup olarak zirveden inen Zonguldak ekibi, Gebzespor maçıyla yeniden çıkış yapmak istiyor.

SEYİRCİMİZ GELDİĞİNDE BİZİ GÖRÜN

Takımın son durumuyla ilgili değerlendirme yapan Teknik Direktör Cahit Terzi, “ Bakacakkadı kampımız sona erdi, kendi tesislerimizde çalışmalara başladık. Bu hafta Gebzespor’la çok önemli bir maçımız var. İçeride seyircisiz oynayacağımız iki maçımız kaldı. Mutlaka yenmemiz gereken bir karşılaşma, zirveden kopmak istemiyoruz. Hazırlık maçında sakatlanan Aytunç’un tedavisi sürüyor, takımda başka sakat oyuncumuz yok.

Taraftar cezamız nedeniyle gelemiyor, onun gücünden yararlanamıyoruz. Dezavantajlı şekilde lige başladık. 4 maç cezamız vardı, bir kere seyircisiz oynanan maçlara konsantre olmak çok zor oluyor. Seyircisiz oynadığımız evimizde rakiple hemen hemen aynı şanslara sahip oluyorsunuz. Buna rağmen evimizdeki ilk seyircisiz maçımızı 3 puanla kapattık.

Saha avantajını iyi kullanarak Gebzespor maçından istediğimiz sonucu çıkartacağız.

Seyircimiz geldiğinde, takımın motivasyonu, gücü iki kat daha artacaktır buna kesinlikle inanıyorum. Seyircimiz geldikten sonra çok büyük sorunların olacağını tahmin etmiyorum
Editör: Pusula Gazetesi