Ereğli’de, aile fertleri arasında mal paylaşımı nedeniyle çıkan kavgada 27 yaşındaki Sanem Kulan bıçaklanarak öldürüldü, 53 yaşındaki Hasan Yoldaş yaralandı.

Olay, akşam saatlerinde Sanem Kulan’ın Murtaza Mahallesi’ndeki evinde meydana geldi. İddiaya göre mal paylaşımını görüşmek için evde toplanan aile fertleri arasında tartışma çıktı. Tartışma, kısa sürede kavgaya döndü. Sokağa taşan kavgada Sanem Kulan ile Hasan Yoldaş bıçaklandı. Kulan, çevredekiler tarafından Ereğli Devlet Hastanesi’ne götürülürken yolda hayatını kaybetti. Karın ve göğüs bölgesine aldığı 3 bıçak darbesiyle ağır yaralanan Hasan Yoldaş ise çağrılan 112 Acil Servis ambulansı ile aynı hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan Yoldaş’ın sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

Polis, görgü tanıklarının ifadeleri doğrultusunda olayın ardından otomobille kaçan ve kimlikleri belirlenemeyen şüpheli 3 kişiyi yakalamak için çalışma başlattı. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin sürdüğü çalışmada, S.K´nın ağabeyi C.K, gözaltına aldı.

Ereğli Devlet Hastanesinde sağlık kontrolünden geçirilen C.K, polislere, "Benim suçum ne? Neden buraya getirildim" dedi.


ZONGULDAK´ın Ereğli İlçesi´nde 27 yaşındaki Sanem K.´nın bıçaklanarak öldürülmesi, yengesinin babası 53 yaşındaki Hasan Y.´nin de yaralanması olayında sır perdesi aralanmadı. Olayla ilgili Sanem K.´nın ağabeyi C.K. gözaltına alınırken, 2 kişi de aranıyor.

Olay, dün akşam saatlerinde Sanem K.´nın ağabeyi C.K. ile oturduğu Murtaza Mahallesi´ndeki evde meydana geldi. Evde bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışmada Sanem K. ve yanında bulunan yengesinin babası Hasan Y., bıçaklandı. Hasan Y.´nin, yaralı halde C.K.´yı araması üzerine gelen yakınları tarafından Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılan Sanem K., yolda öldü.

Göğüs ve karın bölgesine aldığı bıçak darbeleriyle ağır yaralanan Hasan Y. de ambulansla aynı hastaneye kaldırıldı. Ameliyatın ardından yoğun bakıma alınan Hasan Y.´nin hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Polis, olayın ardından Sanem K.´nın ağabeyi C.K.´yı gözaltına aldı. Ereğli Devlet Hastanesi´nde alınan doktor raporunun ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne götürülen C.K. sorguya alındı. Polisin, olayla ilgili 2 kişiyi daha aradığı belirtildi. Polis soruşturmayı sürdürürken, olayla ilgili sır perdesinin aralanması için Hasan Y.´nin yoğun bakımdan çıkması bekleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi