Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Devrek Belediye Başkan Aday Adayı Songül Malkoç, iktidar olmanın anahtarının yerel seçimlerde başarılı olmaktan geçtiğini söyledi.

CHP&[#]8217;nin Devrek Belediye başkan adayını kamuoyu yoklaması ile belirleyecek olduğunun altını çizen Songül Malkoç, &[#]8220;Hayallerimizi gerçek yapacak yönetici ve kadroları siz seçeceksiniz. Partimiz belediye başkan adayını kamuoyu yoklaması ile belirleyecek. Yani sizlere soracak. Ben 126 yıllık Devrek Belediyesi&[#]8217;nin ilk kadın başkanı olmaya talibim. Bize hayallerimizi gerçek yapmak için fırsat verin, şans verin. Belediye başkan adaylığımızı destekleyin. Destekleyin ki, sevgi, dürüstlük, başarı yolculuğumuza devam edelim. Destekleyin ki, Devrek&[#]8217;in en iyi hizmeti hak ettiğini sizlere ve herkese kanıtlayalım. Çünkü ben Devrek&[#]8217;i çok seviyorum. Çünkü biz Devrek&[#]8217;i ve sizleri çok seviyoruz. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyorum&[#]8221; dedi.

Aday Adayı Malkoç, &[#]8220;Güçlüye değil, haklıya yakın olan, sorun konuşan değil, çözüm üreten, sevgi ve paylaşım odaklı, güler yüzlü belediyecilik anlayışını hayata geçirmek, vefayı, sadakati, hakkı, emeği, güveni her şeyden üstün tutarak Devrek&[#]8217;imizi hak ettiği yere taşımak adına ilçemizi yönetmeye talip olduğumuzu her platformda sizlerle paylaşmaya devam ediyorum&[#]8221; diye konuştu.

&[#]8220;SORUN YARATAN DEĞİL, ÇÖZÜM ÜRETEN ANLAYIŞ İÇERİSİNDE OLACAĞIZ&[#]8221;

Devreklilere çağrıda bulunan Malkoç, şunları söyledi:

&[#]8220;Sadece kendisine yakın ideoloji olanlarla değil, farklı görüşlerle vizyonunu geliştirmeyi hedefleyen bir başkan olmak için çıktığım bu yolda en büyük inancım ve desteğim de her zaman Devrek halkı olmuştur. Bizim önceliğimiz halkımızdır, Devrek&[#]8217;tir. Devrek&[#]8217;te yaşayan ve Devrek&[#]8217;in refahı için katkı koyan hemşerilerimizdir. Onların sorunlarıdır. Sorun yaratan değil, çözüm üreten anlayış içerisinde olacağız. Halka rağmen değil, halkla birlikte ve halk için birlikte karar almayı ödev bilen bir anlayışla belediyeyi sizlerle birlikte yönetmeye talibiz. Aday adayı olmakla birlikte daha büyük bir siyasal sorumluluğu da üstlendiğimizin bilincindeyiz. Ama asıl hedefimiz annelik gibi çok önemli bir sorumluluğa sahip tüm kadınlarımızı aynı bilinç ve sorumlukla ilçemizin yönetimine dahil etmektir. Bu anlamda Genel Merkezimizin Devrek&[#]8217;te CHP&[#]8217;nin adayını belirleme anlamında anket yöntemini benimsemesi bizleri sonsuz memnun etmiştir. Çünkü biz size güveniyoruz ve de inanıyoruz. Sizlerin vereceği her türlü karara saygılıyız ve hazırlıklıyız. Biz bu durumu demokratik bir yarış olarak görüyoruz. Hiç kimsenin rakibi değiliz, hiç kimseye de rakip değiliz. Bu girişim halka hizmet etme isteğidir. Asla bu zaman zarfında oluşabilecek gerginliklerin tarafı olmayacağız. Bizim tarafımız demokrasi uzlaşma hoşgörü ve diyalogdan yanadır. Kırgınlık, dargınlık ve kaprislere yenik düşmeden yönetim birliği kurarak, hedeflere varacağız. Hepimizin aynı heyecan aynı duygu ile beraberce yüreğimizi ortaya koyarak çalışacağımıza ve hizmet üreteceğimize de yürekten inanıyorum. Birinin güdümüne girmek yok. Herkesin düşüncesine saygı ve ihtiyaç var. &[#]8216;Olmak&[#]8217; başarısı yetmez, &[#]8216;yapmak&[#]8217; başarısını da göstereceğiz. Şansızlık kotasına sığınmayacağız. Büyük başarılar büyük planlamayla olur. Kişisel duygusal düşüncelerimiz aklımızın önüne geçmeyecektir. Önce Devrek&[#]8217;e hizmet anlayışı ile aday adayıyız.&[#]8221;

&[#]8220;DESTEKLEYİN Kİ; SEVGİ, DÜRÜSTLÜK, BAŞARI YOLCULUĞUMUZA DEVAM EDELİM&[#]8221;

&[#]8220;Karşımıza çıkabilecek bütün engeller bizim için itici güç olacaktır. Biz gücümüzü halktan alacağız, her kademede karar alma mekanizmalarında halkımız katılımcı olacak ve bundan güç alarak şeffaf bir anlayışla devralacağımız bayrağı daha yukarılara taşıyacağız. Sevgi, dürüstlük ve başarı ilkelerinden asla taviz vermeyen, hatta tam tersine bu ilkelerden taviz verenlerin karşısında dimdik duran, adaletsizliğe, haksızlığa sömürüye asla boyun eğmeyen bir ekibin mensuplarıyız. Bugün tüm bu ilkeleri, doğruları, barışı bu güzel ilçemizde yaşama geçirmek için, halkımızın mutluluğu ve refahı için Devrek&[#]8217;i hak ettiği biçimde yönetebilmek için bu mücadelenin içine girdik. Bizim çok sevdiğimiz Devrek&[#]8217;imiz için hayallerimiz var, ideallerimiz var, projelerimiz var, hasretlerimiz var. Bunu gerçekleştirecek hevesimiz, enerjimiz, azmimiz ve iddiamız da var. En büyük idealimizde Devrek&[#]8217;i parmakla gösterilecek örnek bir kent haline getirmektir. Kimseyi dışlamayan, fark gözetmeksizin; mahallesiyle, köyüyle, beldesiyle, merkeziyle, tüm Devrek&[#]8217;i kucaklayan, klasik belediyecilik anlayışı yerine modern ve teknolojik imkânların azami ölçüde kullanıldığı bir hizmet anlayışımız var. Hedefimiz; halkımızın güvenini alarak önümüzdeki Mart 2014 yerel seçimlerinde yerelde ulaştığımız başarıyla yapılacak ilk genel seçimlerde partimizin iktidar yürüyüşüne katkı verip Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu&[#]8217;nu başbakan olarak görebilmektir. Hayallerimizi gerçek yapacak yönetici ve kadroları siz seçeceksiniz. Partimiz belediye başkan adayını kamuoyu yoklaması ile belirleyecek. Yani sizlere soracak. Ben 126 yıllık Devrek Belediyesi&[#]8217;nin ilk kadın başkanı olmaya talibim. Bize hayallerimizi gerçek yapmak için fırsat verin, şans verin. Belediye başkan adaylığımızı destekleyin. Destekleyin ki; sevgi, dürüstlük, başarı yolculuğumuza devam edelim. Destekleyin ki; Devrek&[#]8217;in en iyi hizmeti hak ettiğini sizlere ve herkese kanıtlayalım. Çünkü ben Devrek&[#]8217;i çok seviyorum. Çünkü biz Devrek&[#]8217;i ve sizleri çok seviyoruz. Sizlere yürekten inanıyor, güveniyor ve hepinize saygılar sunuyorum.&[#]8221;
Editör: Pusula Gazetesi