Gıda, Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Özgür Uslubaş&[#]8217;ı, özellikle organik tarım konusundaki çalışmalarından dolayı kutlayan Başkan Verimcik, AK Parti olarak, her zaman tarım ve hayvancılığı desteklediklerini söyledi.

AK Partili kadınların ziyaretinden dolayı duydukları memnuniyeti ifade eden Gıda, Tarım ve Havyacılık İlçe Müdürü Özgür Uslubaş Bakanlığın plan ve programları dahilinde kurumun Çaycuma sınırları içerisinde yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Necmi Çelik&[#]8217;in de bulunduğu ziyarette, Verimcik, Çaycuma&[#]8217;ya gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı Çelik&[#]8217;e de teşekkür etti.

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürü Sebahattin Akyüz&[#]8217;e de ziyaret eden Başkan Verimcik, yaptığı konuşmada, &[#]8220;AK Parti Kadın Kolları Teşkilatı olarak felaket ve acil durumlarda gerektiğinde kendi hayatlarını tehlikeye atarak, mesai kavramı gözetmeksizin görev yapan tüm itfaiye çalışanlarını kutluyoruz. Zorlu görevlerinde yangınsız, kazasız, belasız çalışmalar diliyorum. Geçtiğimiz hafta çeşitli etkinliklerle icra ettiğiniz İtfaiye Haftanızı da kutluyorum&[#]8221; diye konuştu.

Çaycuma Belediyesi İtfaiye Müdürü Sebahattin Akyüz ise, halkın bilinçlenmesi adına programları hazırladıklarını ve okullarda tatbikatlar gerçekleştirdiklerini söyleyerek, &[#]8220;Şahsım ve arkadaşlarım adına bizleri unutmayan AK Partili kadınlara teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi