Sesli, beraberinde önceki dönem Belediye Meclis üyelerinden Mustafa Keleş ile birlikte Türk Metal Sendikası Ereğli Şubesi&[#]8217;ne bir ziyarette bulundu.

Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş tarafından karşılanan Sesli, &[#]8220;Sendikacılıkta 50 yıl gibi bir çınar haline gelen Türk Metal&[#]8217;in bu kuruluş yıldönümünü şahsınızda kutluyorum. Türk Metal Sendikası, örgütlü toplum olmanın ve dayanışmanın ne olduğunu, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiğinde nelerin başarılabildiğini hem Ereğli&[#]8217;de, hem ülkemizde göstermiş bir sendikadır. Görev yaptığım Belediye Başkanlığı döneminde olsun, sonraki dönemlerde olsun Türk Metal Sendikası ve üyeleriyle her zaman bir ve beraber olduk. Ben tüm üyelerinizin ve sendikanın 50&[#]8217;inci uruluş yıldönümünü kutluyorum&[#]8221; dedi.

Türk Metal Şube Başkanı Yusuf Ziya Odabaş ise, üyeleriyle birlikte Türk Metal&[#]8217;in Ereğli&[#]8217;de büyük bir aile olduğunu belirterek, &[#]8220;Biz üyelerimiz, aileleri ve yakınları ile Ereğli&[#]8217;de büyük bir aileyiz. Son olarak ERDEMİR T.A.Ş&[#]8217;de çalışan, Türk Metal Sendikası lokalleri ve eşlerinin katılımıyla bir gece düzenledik. Burada, Ereğli kamuoyuna Türk Metal Sendikası üyelerinin aileleri ve çocuklarıyla nasıl bir birlik, beraberlik ve bütünlük içinde olduğunu da göstermiş olduk. 50 yıllık çınar olan Türk Metal, sendikal ilkeler doğrultusunda verdiği hak arama mücadelesini, üyelerinin eğitim, sosyal ve kültürel faaliyetlerini de en üst düzeyde tutmayı sürdürüyor. Bu anlamlı yıldönümümüzde yapmış olduğunuz nazik ziyaretinizden dolayı sizlere sendikam ve üyelerim adına teşekkür ediyorum&[#]8221; diye konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi