Antalya Ticaret Borsası öncülüğünde TOBB’un desteğiyle EXPO Center’da düzenlenecek fuarda, çok sayıda ilin yöresel ve kültürel değerleri sergilenecek.

Zonguldak merkez ve ilçe Ticaret ve Sanayi Odaları, 19-22 Eylül 2013’de Expo Center’da düzenlenecek olan Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nın hazırlıklarını tamamladı.

Türkiye’nin her yerindeki hediyelik yöresel ürünlerin sergilendiği ve geleneksel hale gelen fuarda, Zonguldak yöresinin ürünleri 5’li stantta sergilenecek. Zonguldak merkez ve ilçe TSO Genel Sekreterlerinin uzun süredir üzerinde çalıştıkları hazıklıklar son aşamaya gelirken, Zonguldak madenci heykeli, Devrek bastonu ve yöresel yemeklerinden cevizli kömeç, Çaycuma yoğurdu, Ereğli çileği ve elpek bezi, Alaplı’nın fındığı ve balı stantta yer alacak.

Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’nın 19-22 Eylül tarihleri arasında gerçekleşeceğini ifade eden Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Salih Demir, “Odalarımız, şehrimizin yöresel ürünlerini tanıtmak amacı ile Hediyelik Yöresel ve Geleneksel Ürünler Fuarı’na her yıl katılıyor. Bu yıl da katılacağımız fuarda, şehrimizi en güzel şekilde tanıtmanın planlarını yaptık. Zonguldak madenci heykeli, Devrek bastonu ve yöresel yemeklerinden cevizli kömeç, Çaycuma yoğurdu, Ereğli çileği ve elpek bezi, Alaplı’nın fındığı ve balı ile katılacağımız fuarda, Zonguldak bölgemizi en iyi şekilde tanıtmaya çalışacağız” dedi.
Editör: Pusula Gazetesi