Cilas Kauçuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak, Yönetim Kurulu 2&[#]8217;nci Başkanı Ertan Civak, Genel Müdür Yardımcısı Necmi Can Uslu, İnsan Kaynakları Yöneticisi Mesut Çınar ve Teknik Danışman Hayri Yardım, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;i makamında ziyaret ederek, yatırımcılara verdiği destek ve belediyecilik hizmetlerindeki başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Gebeş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, &[#]8220;Yaptığımız akıllı projelerle, işadamlarımızın Çaydeğirmeni beldesinde yaktığı sanayi ateşi ile beldemiz hızla gelişme gösterdi. Sanayi anlamında beldemize yapılan yatırımlara paralel olarak, nüfusumuzda hızla arttı. Nüfus artışına birlikte belediye gelirlerimiz de yükseldi ve yapılan yatırımlarla Çaydeğirmeni beldemiz marka haline geldi. Nüfus artışıyla birlikte beldemizde konut sıkıntısı meydana yaşandı. Konut sıkıntısını gidermek için gerekli çalışmalar başlatılarak, TOKİ ile geliştirdiğimiz proje doğrultusunda toplu konutları beldemize kazandırdık. Türkiye&[#]8217;de ilk defa bir beldeye TOKİ tarafından toplu konut Çaydeğirmeni beldesine yapıldı. Ve Çaydeğirmeni beldesi ilk defa toplu konut yapılan bir belde olarak TOKİ tarihine geçmiştir. Beldemizde uygulanan 1&[#]8217;inci ve 2&[#]8217;nci etap TOKİ konutlarının ardından 576 dairelik 3&[#]8217;üncü etap konut projemiz TOKİ Başkanlığı&[#]8217;nın verdiği talimat ile çok yakın zamanda uygulanacak. 3&[#]8217;üncü etap TOKİ Projemiz içerisinde kapalı spor salonu, okul, cami, sosyal tesisler, tenis kortu ve spor alanları olacak. Beldemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum. Vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda 4&[#]8217;üncü etap TOKİ konutları yapımı için de şimdiden 300 civarında müracaat bulunmaktadır. Sanayicilerimizin yatırımlarını büyütmesi ile birlikte sağladığı iş istihdamı ile beldemiz göç almaya devam etmektedir. Türkiye&[#]8217;de borcu olmayan ender belediyelerden bir tanesiyiz. Ödemelerimizi düzenli olarak yapabiliyoruz. Belediye Meclisi üyelerim adına, personelim adına sizlere iş hayatınızdaki başarıların devamını diler, ziyaretinizden dolayı teşekkür ederim&[#]8221; diye konuştu.

Cilas Kauçuk A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Civak da, yaptığı konuşmada, &[#]8220;Başkan Gebeş&[#]8217;le birlikte Çaydeğirmeni beldesi hızlı bir büyüme hamlesi gerçekleştirmiştir. Çaydeğirmeni beldesi, adından her yerde söz edilen bir belde haline gelmiştir. Bu da bir Çaydeğirmenili olarak bizleri fazlasıyla mutlu ediyor. Önümüzdeki yıllarda da Başkan GEBEŞ ile işbirliği içerisinde beldedeki yatırımlarını büyütmeye devam edeceğiz. Yatırımcılara sağladığı destek ve başarılı belediyecilik hizmetlerinden dolayı kendisini ve mesai arkadaşlarını tebrik ediyorum&[#]8221; dedi
Editör: Pusula Gazetesi