Şentop’un tüm ziyaretlerinde notlar aldığını belirten Emeksiz; “Ak Partimizin Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve yeni anayasa çalışmalarını yürüten Anayasa Uzlaşma Komisyonu Üyesi, İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Mustafa Şentop geçtiğimiz hafta Çaycuma ilçemiz ve Zonguldak ilimizde bir dizi ziyaretlerde bulundu. Aynı zamanda Çaycuma ilçemizin damadı olan Şentop aile ziyareti için geldiği Çaycuma’mızda iki gün boyunca yoğun bir ziyaret programı gerçekleştirdi.

İlçe Başkanlığımız tarafından organize edilen ziyaretlerin ilki 26 Ağustos Pazartesi Günü Çaycuma Kaymakamlığına yapıldı. Sayın Şentop bu ziyarette İlçe Kaymakamımız Sayın Hasan Yaman’dan Çaycuma’mız hakkında bilgi aldı. Ardından İlçe Başkanlığımızı ziyaret eden Şentop burada kendisini bekleyen partililerimizle sohbet etti. Daha sonra Çaycuma Belediyemizi ziyaret eden Şentop burada Belediye Başkanı Mithat Gülşşen’den belediye çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Zonguldak Havaalanımızı da ziyaret eden Şentop burada da Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin’den bilgiler aldı. Havaalanı ziyaretinden sonra Filyos Beldemize geçen Şentop burada radar bölgesine çıkarak Filyos Projesinin gerçekleşeceği araziyi kuşbakışı inceleme imkanı buldu. Daha sonra Filyos Kalesindeki kazı alanını da inceleyen Şentop buradan Filyos Belediyesine geçti. Filyos Belediye Başkanı Sayın Ömer Ünal’dan Filyos hakkında bilgiler alan Şentop burada anı defterini de doldurdu. Filyos Belediyesi’nin yaptığı çok amaçlı salonu da gezen Şentop Filyos’un çok güzel bir yer olduğunu ve her açıdan keşfedilmeye ve geliştirilmeye ihtiyaç duyduğunu ve kendisinin de bu konuda Ankara’da temaslarda bulunacağını ifade etti. Şentop’un Çaycuma’mızda gerçekleştirdiği bu tüm ziyaretlerde Belediye Başkanlarımız, il genel meclis üyelerimiz ve ilçe yönetimimiz olarak hazır bulunduk.

İkinci gün ziyaret programımız Beycuma belediye başkanlığını ziyaretle başladı. Bizi Beycuma’da Millletvekilimiz Özcan Ulupınar, İl Başkanımız Hamdi Uçar, İl Genel Meclisi Başkanımız İsmail Terzi , Beycuma Belediye Başkanımız Vural Kundakçıoğlu ve çok sayıda vatandaşımız karşıladı. Beycuma Belediye Başkanlığını ziyaret eden Şentop burada bir süre sohbet etti. Akabinde Zonguldak’a geçen Şentop Ak Parti İl Teşkilatımızı ziyaret ederek burada kendisini bekleyen çok sayıda partilimizle sohbet etti ayrıca bir basın toplantısı da düzenledi. İl Teşkilat ziyaretimizin sonrasında görevine yeni başlayan Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban’ı makamında ziyaret ederek kendisine başarılar diledi. Daha sonra Bülent Ecevit Üniversitesi’ne geçerek Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer ‘i makamında ziyaret etti ve üniversite hakkında bilgiler aldı.

Zonguldak’tan Çaycuma’ya geçen Şentop Çaycuma İlçe teşkilatımızın ilçe danışma meclisi toplantımıza katıldık. Yaklaşık 400 Ak Partilinin katımıyla gerçekleşen ilçe danışma meclisi toplantımızda Sayın Şentop ülke gündemiyle alakalı bir konuşma da yaptı. İkinci gün programımızın son etkinliği olarak da Sayın Şentop Kanal 67’de canlı yayın konuğu oldu ve çalışmalar hakkında televizyon marifetiyle bilgilendirmelerde bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcımız Şentop’un Çaycuma’mıza ve Zonguldak’ımıza yaptığı bu ziyaret başta teşkilatımız olmak üzere tüm halkımızda büyük bir heyecan ve sevinç oluşturdu. Sayın Şentop da mütevazı kişiliği ve konulara ve hemşerilerimize olan çok ilgili yaklaşımıyla gönüllerimizde taht kurdu. Ayrıca Sayın Şentop yaptığı tüm ziyaretlerde notlar aldı ve başta Filyos Projesi olmak üzere birçok konuda Ankara’da temaslarda bulunma ve takip etme sözü verdi.

Ak Parti Çaycuma İlçe Başkanlığı Olarak Sayın Şentop’a bu ziyareti için sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz, kendisi bizi ziyadesiyle onurlandırdı ve güçlendirdi. Bizler ilçemizin sorunlarının çözümü için ayın Meclis Başkanımız Köksal Toptan, Sayın Milletvekillerimiz Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar’a ilave olarak Sayın Genel Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Mustafa Şentop’tan da istifade etmeye çalışacağız ve bu sayede daha da güçlü bir şekilde çözüme ulaşma imkanına sahip olacağız. Her şey Çaycuma için diyor ve tüm halkımıza saygılar sunuyorum”dedi.
Editör: Pusula Gazetesi