Türkiye Tenis Federasyonunun internet sitesinde yayınlanan 2013 yılı 34.hafta Kulüpler arası

Performans Klasman sıralamasında şehrimizin köklü tenis kulübü olan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü 33. sıraya yükseldi. Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü 2011 yılının 34. haftasında 44. sırada yer almıştı.

Türkiye Tenis Federasyonunun düzenlediği performans yaş gurupları (08-16) tenis turnuvalarından kulüp oyuncularının aldığı puanlara göre yapılan bu sıralamada ilk 3 sırayı İstanbul TED,ENKA ve İzmir KSK kulüpleri aldı.

ZONDEN kısaltmasıyla 33. sıraya yükselen şehrimizin tenisteki en büyük temsilcisi Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü bu sıralamaya göre Bahçeşehir Tenis Kulübü,Manisa Tenis Akademisi,Ankara Atlı Spor Tenis Kulübü,Aydın,Dalaman,Alanya,Kayseri Erciyes,Beykoz,Göcek,Yalova,Bartın,Ordu,İzmir Göztepe,Tekirdağ,Muğla,Erzurum,Antalya Kemer,Sakarya,Afyon,Balıkesir,Samsun,Buca Tenis Kulüplerinin önünde yer almıştır.

ÇALIŞMALAR YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

2012 Kasım ayında göreve gelen Çetin ÖZÇEP Başkanlığındaki Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Yönetim Kurulu öncelikli olarak sportif başarı ve yeni tenisçiler yetiştirerek Zonguldak ilimizi tenis sporunda en iyi şekilde temsil etmek ve kulübün tarihine yakışır seviyelere tekrar ulaşmak gibi hedeflere yönelmiştir.

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Bu amaçlar doğrultusunda bir yandan takım oyuncularının çalışmalarını yeniden düzenleyerek ve yeni oyuncularla takviye ederek turnuvalarda en iyi dereceleri almaya yönelmiş ve ayrıca yeni tenisçiler yetiştirmek için tenis okulu açmıştır.

TÜRKİYE TAKIM ŞAMPİYONASINDA ŞEHRİMİZİ TEMSİL EDECEK

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünden alınan bilgilere göre,şehrimizin bu köklü ve güzide kulübü Eylül 2013 içinde yapılacak olan Türkiye Tenis Kulüpleri Takım Şampiyonasına da katılmayı planlamakta ve bu şampiyonada da şehrimizi en iyi şekilde temsil etmek için çalışmalarını sürdürmektedir.

Editör: Pusula Gazetesi