Karadeniz Ereğli bağımsız Meclis üyesi Aydın Karadağ beşinci kez mühürlenen iş yerini bugün de açtı. Ereğli Belediyesi, yaşananlara tepki gösterdi. Ereğli Belediyesi´nde yayınlanan haberde şöyle denildi;
"Kdz.Ereğli&[#]8217;nin Kepez Mahallesi Veteriner Doğan Tuğrul Sokak&[#]8217;ta faaliyet gösteren aralarında Kdz.Ereğli Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Aydın Karadağ&[#]8217;a ait işyeri olmak üzere üç işyeri İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiği için eski mührü fek edilerek ikinci kez mühürlenmişti.

Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Aydın Karadağ, belediye ekiplerinin açma ve çalışma ruhsatı olmayan işyeri tekrar mühürlenmesine rağmen kanun ve yönetmelikleri tanımayarak mührü bir kez daha sökmüştür.

KARADAĞ BEŞİNCİ KEZ MÜHÜRÜ SÖKTÜ
Karadağ&[#]8217;ın kendisine ait işyerini beşince kez mührü fek ederek işyerinde ticari faaliyetine yasal olmadan devam ettiği tespit edilmiş 20 Ağustos 2013 tarihinde 10.30 sıralarında Zabıta Müdürlüğümüz ekipleri tarafından mühürlenerek kapatılmıştı.

KANUN TANIMAZ TAVIRLAR
Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Karadağ, İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı olmadan faaliyet gösteren işyerine kanun ve yönetmelikler çerçevesinde yapılan mühürleme işlemini hiçe sayıyor ve kanunları çiğnemeye devam ediyor.

Yaptığı açıklamalarla ve kanun tanımaz tavırlarla devletin bütün birimlerini karşısına almaya çalışan ve kamuoyunda büyük tepki gören Karadağ, dün sabah yapılan mühürlemenin ardından yine mührü kanun tanımaksızın kaldırarak ticari faaliyetine devam etmiştir.

Görevi kanun ve yönetmelikleri uygulamak ve savunmak olan bir Belediye Meclis Üyesi&[#]8217;nin, yapılan yasal uygulamayı yok sayarak kanun tanımaz tavırlar takınmasını kamuoyunun takdirine bırakıyoruz"



Editör: Pusula Gazetesi