Çaycuma’da yaklaşık on gün önce hizmete açılan ve güvenlik kameraları ile izlenen kat otoparktan gündüz vakti araba çalındı. Çalınan otomobil gece otoparka geri bırakıldı.

Dün saat 14.30 sıralarında 67 VD 878 plakalı aracını dört katlı otoparkın birinci katına bırakan 32 yaşındaki Erkan Topaloğlu, yaklaşık bir saat sonra geri geldiğinde otomobilini bıraktığı yerde bulamadı. Topaloğlu’nun ihbarı üzerine otoparka gelen polisler Topaloğlu’nun aracını bıraktığı yerin kameraların görüş alanı dışındı kaldığını söyleyerek, otopark giriş ve çıkışlarına ait kamera görüntülerini incelemeye aldı.

Erkan Topaloğlu’nun otomobili akşam saat 22.00 sıralarında yine otoparkın birinci katında kilitli halde bırakılmış olarak bulundu.

Emniyet ekiplerinin yaptığı incelemede aracın düz kontak yapılmadığı tespit edilerek, araçtan parmak izi alındı. Aracı çalan şahıs güvelik kamerası görüntülerinden tespit edilmeye çalışılıyor.

İşletme ihalesi yapılmadığı için ücretsiz olarak hizmet veren otoparkın teras katında ise geç saatlerde gençler tarafından alkol alındığı söyleniyor.

Editör: Pusula Gazetesi