İftar yemeğine; AK Parti Zonguldak eski Milletvekili Polat Türkmen, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, BBP İl Başkanı Ahmet Pulat, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, TTK Genel Müdür Yardımcıları, Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Türk Ocağı Başkanı Erol Şeref, Bilim ve Sanayi İl Müdür Vekili Resul Acar, Türkiye Sakatlar Derneği Şube Başkanı Hüseyin Şirin, Diyabetliler Derneği Başkanı Çetin Terzioğlu, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Gönül Demirsu, Ziraat Odası Başkanı Hasan Kabarık, Yeniceliler Derneği Başkanı Yaşar Karaman, Artvinliler Derneği Başkanı Osman Bekaroğlu, Trabzonlular Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, Erzincanlılar Derneği Başkanı Mehmet Yalçın, ZİMDER Başkanı Hüdaverdi Şen, Milli Eğitim Şube Müdürleri, Kastamonulular Derneği Başkanı Bahattin Şenol, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz, Anneler Derneği Başkanı Nevin Aytaç, ZİGEM Müdürü Yaşar Yıldırım, Çaycumalılar Derneği Başkanı Savaş Çiloğlu, GMİS eski Başkanı Ramis Muslu, SGK İl Müdürü Kamuran Öner, Tarım Orkam-Sen Şube Başkanı Erkut Alacalı, mahalle muhtarları ile çok sayıda davetli katıldı.

Zonguldaklılar Derneği Başkanı Necati Başar, iftar sonrası yaptığı konuşmasında, öncelikle katılan herkesi kan bağışı kampanyasına davet etti.

Yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Başar, &[#]8220;Derneğimizin ilk kurulduğu zaman kurucu üyeleri içerisinde yer aldık. Derneğimiz Zonguldak&[#]8217;ın kalkınmasıyla ilgili gündemde olan konuları üst düzey siyasilere ve diğer siyasi partilere sivil toplum örgütleriyle birlikte hareket etmiştir. Yardımlaşma konusunda eğitime daha ağırlık verdik. Daha önceleri bin öğrenciye kırtasiye ihtiyaçlarını temin etmiştik. Sonra bunu üniversite tahsili gören öğrencilere yönelik derneğimizin üyeleri ve işadamlarıyla birlikte burs temin ettik. Bunlar kolay olmadı. Yüzlerce insan geldi ama bu yıl 240 öğrencimize burs verebildik. 500 civarında da başvuru oldu. Bundan sonrada bu çalışmalarımız inşallah devam edecek&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi