Kahyaoğlu Caddesi ile Mimar Sinan Caddesi&[#]8217;nin kesiştiği yerden Güneş Müftüoğlu Caddesi ve Mustafa Zeren Sokağı&[#]8217;na bağlanan bölgede yeni kanalizasyon şebekesi yapım çalışmaları sürüyor.

Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören&[#]8217;in takip ve kontrolünde yürütülen çalışmalarda anılan bölgede Belediye Fen İşleri ekiplerince 200 metre uzunluğunda 200&[#]8217;lük borular ile kanalizasyon şebekesi yapım çalışmaları sürüyor. Çalışmaları kısa süre içinde tamamlayacaklarını belirten Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören; &[#]8220;Belediye Başkanımız Mithat Gülşen&[#]8217;in talimatı ile bu bölgede zaman zaman yaşanan sıkıntıyı çözmek için çalışma başlattık. Alt yapıya büyük önem veriyoruz. Çalışma tamamlandığında bu bölgede oturan vatandaşlarımızın yaşadığı sıkıntı sonra ermiş olacak&[#]8221; dedi.

Hummalı bir şekilde yürütülen çalışmalardan memnun kalan vatandaşlar, Belediye Başkanı Mithat Gülşen&[#]8217;e, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören ile Belediye çalışanlarına teşekkür ettiler.
Editör: Pusula Gazetesi