Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Zonguldak Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği üyeleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeğine, Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz ile şehit yakınları katıldı.

Şehit aileleri ile iftar yemeğinde bir arada olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, dernek üyelerinin gelecek Ramazan Bayramı&[#]8217;nı kutlayarak, şunları söyledi:

&[#]8220;Sizlerle birlikte olmaktan dolayı büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum. Bizler, belediyecilikte üstlenmiş olduğumuz görevi en iyi şekilde yerine getirmenin heyecanını ve huzurunu yaşamak istiyoruz. Sizler, gerçekten bizim onur kaynağımızsınız. Vatanı uğruna canını feda etmekten çekinmeyen ailelerin büyükleri, yakınları ve kardeşlerisiniz. Hakkınız asla ödenmez. Vatan uğruna şehit olmuş kardeşlerimiz nur içinde yatsınlar. Ramazan ayı; bereketin, yardımlaşmanın ve kardeşlik duygularının en yoğun hissedildiği aydır. Ramazan ayınızı ve gelecek olan bayramınızı içtenlikte kutlar, davetimize katıldığınız için hepinize teşekkür ederim.&[#]8221;

Şehit Aileleri Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Mustafa Yorulmaz da, &[#]8220;Bir araya geldik. Şehit ailelerimiz için güzel bir iftar programı oldu. Zonguldak&[#]8217;ın 50 yıllık altyapı sorunlarını çözen Sayın Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz&[#]8221; dedi.
Editör: Pusula Gazetesi