AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, Belediye Meclis Üyeleri ve İl Genel Meclisi Üyeleri Gülüç Belediyesi´ni ve Gökçeler Belediyesi´ni ziyaret etti. İlk olarak Gülüç Belediyesi´ni ziyaret eden AK Partililer, Gülüç Belediye Başkanlığı´na yeniden seçilen Aydın Güngör´ü kutladı. AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Erol Şahin, Aydın Güngör´ü seçimlerde gösterdiği başarı nedeniyle kutladıktan sonra, Gülüç´te yaptığı ve yapacağı tüm çalışmalarda yanında olacaklarını söyledi. AK Parti Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı ise Aydın Güngör´ün Gülüç´te yaptığı hizmetleri bildiklerini vurgulayarak, "Yapılan hizmetleri Gülüç halkı da görmüş ve size daha fazla oy vermiş. Bu çok manidardır" dedi.
Yüksel Balcı, Aydın Güngör´e başarılar dileyerek her zaman yanında olacağını söyledi. Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör de, Gülüç halkının kendisinin üzerine çok daha fazla yük verdiğini ve bunun altında ezilmeyeceğini belirterek, desteklerinden dolayı Erol Şahin ve Yüksel Balcı´ya teşekkür etti. Aydın Güngör, AK Parti heyetine Gülüç´te yaptığı ve bundan sonra yapacağı çalışmalarla ilgili bilgiler de verdi. AK Partililer daha sonra Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak´ı makamında ziyaret etti. İlçe Başkanı Erol Şahin ve Ereğli Belediye Başkan adayı Yüksel Balcı, Bekir Çolak´ı kutlayarak bundan sonraki çalışmalarında başarılar dilediler ve kendisinin yanında olacaklarını söyledi.
Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak da, Yüksel Balcı´nın Ereğli´de iyi ve seviyeli bir seçim kampanyası sürdürdüğünü, kısa sürede beklenilenin üzerinde oy aldığını söyledi ve Yüksel Balcı´yı tebrik etti.
Editör: Pusula Gazetesi