Ereğli Belediyesi´nin düzenlediği festivalin 2´nci akşamında sahneye önce Gülşen çıktı. ´Yatcaz, kalkcaz´ adlı şarkısıile konserine başlayan Gülşen, ardından eski ve yeni şarkılarını söyledi. Gülşen, şarkılarıyla olduğu kadar dansıyla da hayranlarını coşturdu. Ereğli Belediye Başkanı CHP´li Halil Posbıyık, yaklaşık 1.5 saat boyunca sahnede kalan Gülşen´e çeştili hediyeler verdi.

MURAT BOZ, BARIŞ AKARSU İÇİN SÖYLEDİ

Daha sonra Ereğlili olan Murat Boz sahneye çıktı. Murat Boz, şarkıları ve dansçılarıyla sergilediği sahne şovuyla beğenildi. Alanı dolduran binlerce hemşehrisinin tezahüratları eşliğinde şarkılarını seslendiren Murat Boz, bir ara eline aldığı davul ile şov yaptı. Ereğlili olduğunu hatırlatan Murat Boz, "Bir zamanlar ben de bu sokalarda geziyordum. Sizlerle burada birlikte olmaktan son derece mutluyum" dedi. Murat Boz, trafik kazası sonucu yaşamını yitiren şarkıcı Barış Akarsu´yu da doğum gününde unutmadı. Murat Boz, "Bugün Barış kardeşimin doğum günü. Onu sevgi ve rahmetle anıyorum" diyerek, ´Dön özledim seni´ şarkısını Barış Akarsu için söyledi.

Belediye Başkanı Halil Posbıyık, yaklaşık 2 saat sahnede kalan Murat Boz´a, eşi Neriman Posbıyık ile birlikte çeşitli hediyeler verdi. Gece, havai fişek gösterileriyle sona erdi.

Editör: Pusula Gazetesi