Çaydeğirmeni İzci Kampı&[#]8217;nda bir haftalık kampa giren izciler, kampın son gününde &[#]8220;Ateş Gecesi&[#]8221; düzenleyerek vedalaştılar. İzciler, kampta öğrendikleri çeşitli gösterileri final gecesinde izleyicilerin beğenisine sundular.

Çaydeğirmeni İzci Kampı&[#]8217;nda düzenlenen &[#]8220;Ateş Gecesi&[#]8221;, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, Zonguldak İzci Kurulu Başkanı Bahtiyar Emiroğlu, Çaydeğirmeni Jandarma Karakol Komutanı Kıdemli Başçavuş Yusuf Ejder Şimşek ve Kamp Müdürü Recep Kıyar&[#]8217;ın birlikte izci ateşini yakması ile başladı. Yavrukurt izciler de, yanan ateşin etrafında &[#]8220;Ateş Valsi&[#]8221; yaparak gösterilerine devam ettiler.

Çaydeğirmeni Belediyesi olarak en büyük yatırımlarının eğitim olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Satılmış Gebeş, gecede yaptığı konuşmada, &[#]8220;İki yıldır Çaydeğirmeni&[#]8217;nde kampa giren izcilerimiz, sosyal ve kültürel acıdan beldemize büyük katkı sağlamıştır. Çocuklarımızın birbirleriyle kaynaşmasını ve yeni arkadaşlar edinmesine aracı olmuştur. İzci kamplarının çocuklarımızın kendine olan öz güvenlerinin gelişmesinde büyük faydasını görmekteyiz. Belediye olarak imkanlarımız ölçüsünde izcilerimize kamp süresi boyunca her türlü desteği sağlamaya çalıştık. Zonguldak&[#]8217;ta yetişen çocuklarımızın da yarının daha güçlü Türkiye&[#]8217;sinin yönetiminde söz sahibi olmasını istiyoruz. Bu anlamda belediye olarak eğitime ve spora olan desteklerimiz sürecektir. Organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Zonguldak İzci Kurulu Başkanı Bahtiyar Emiroğlu da, konuşmasında, Çaydeğirmeni beldesinde iki yıldır kamp kurduklarını ve bu süre zarfında Belediye Başkanı Satılmış Gebeş&[#]8217;in kendilerine her türlü desteği sağladığına değinerek emeği gecen herkese teşekkür ediyorum dedi.

İzcilerin sergilemiş oldukları çeşitli gösterilerin ardından yavrukurtlar ailelerine teslim edilerek evlerine doğru yola çıktılar.
Editör: Pusula Gazetesi