Sergiyi gezen Kaymakam Hasan Yaman, kursiyerleri tebrik ederek, ürünleri yakından inceledi

Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu 2013-2013 eğitim yılı yılsonu sergisi, Barbaros Kutlutaş Ortaokulu Çok Amaçlı Salonu’nda gerçekleştirildi. Sergiye, Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Üsteğmen Ercan Balçık, Belediye Başkanı Mithat Gülşen ve eşi Gönül Gülşen, İl Özel İdare Genel Sekreteri Recep Demirtaş, Zonguldak İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hasan Eryiğit, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kenan Dereli, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, daire müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Çaycuma Halk Eğitimi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü Necmi Güneş, kadınları eğitmenin önemine değinerek, “Kadınlarımıza imkan verildiğinde nasıl işler başarabileceklerini böyle sergilerde görüyoruz. Toplumda kadınların eğitimi daha önemlidir. Çünkü toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımızı iyi yetiştirdiğimiz zaman gelecek nesillerimizde iyi yetişecek. Seneye Çaycuma Halk Eğitimi Merkezi olarak yaygın eğitime katılımın daha da yüksek olması için çabalarımız ve projelerimizi devam ediyor” diye konuştu.

Serginin açılışını gerçekleştiren Kaymakam Yaman ve beraberindekiler, kadınların el emeklerinden oluşan ürünleri tek tek inceleyerek, kursiyerlerden bilgi aldılar.
Editör: Pusula Gazetesi