EREĞLİ TSO&[#]8217;DAN ZİYARET

Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;i önceki gün ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;in makamında gerçekleşen ziyarette, Ereğli TSO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Tetiker, Meclis Başkanı Faruk Yazıcı ve Yönetim Kurulu üyeleri hazır bulundu.
Başkan Tetiker, Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;ndeki gelişmeleri yakından izlediklerini, üniversitenin Ereğli kampüsünde yer alan birimlerin gelişmesi için her zaman desteğe hazır olduklarını belirterek, başarılarının devamını diledi.
Rektör Özer ise, ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade ederek, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası&[#]8217;nın yeni oluşan yönetimini kutladı ve çalışmalarında başarılar diledi.
ÇAYCUMA TSO&[#]8217;DAN ZİYARET

Çaycuma TSO Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, Meclis Başkanı Erdoğan Güney ile TSO yöneticileri, BEÜ Rektörü Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;i makamında ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Sarsık, ziyarette, Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;nin Çaycuma&[#]8217;nın sosyal, ekonomik ve kültürel gelişimindeki yeri ve öneminin bilincinde olduklarını ifade etti. Sarsık, ayrıca, üniversitedeki tüm gelişmelerin Çaycuma&[#]8217;ya yansıdığını belirterek, Rektör Özer&[#]8217;e çalışmalarında başarılar diledi.
Rektör Özer de, ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;nin tüm kampüsleri ile gelişmesine önem verdiklerini vurguladı. Özer, Çaycuma TSO&[#]8217;nun yeni yönetimine başarılar diledi.

DEVREK TSO&[#]8217;DAN ZİYARET

Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Civak, Meclis Başkanı İlkin Taşçı ile TSO yöneticileri, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;i makamında ziyaret ettiler.
Yönetim Kurulu Başkanı Ertan Civak, ziyarette, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;e, Devrek&[#]8217;in genel ekonomik durumu hakkında bilgi verdi. Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;nin ilçenin gelişiminde önemli katkılar sağladığını belirten Civak, üniversitenin ilçedeki gelişimi için her türlü desteğe hazır olduklarını ifade etti.
Bülent Ecevit Üniversitesi&[#]8217;nin tüm kampüslerini, merkez kampüsün olanakları ile donatmaya çalıştıklarını belirten Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer, Devrek TSO&[#]8217;nun yeni yönetimine başarılar diledi.

Rektör Özer, ayrı ayrı gerçekleştirilen ziyaretlerde, konuklarına üniversitenin hediyelerini takdim etti.
Editör: Pusula Gazetesi