MASA TENİSCİLER YILDIZLARDA 5´LEDİ

18-21 Mayıs tarihleri arasında Adana’da düzenlenen Yıldızlar Türkiye Şampiyonası’nda Özel İdarelspor Zonguldak’ı başarıyla temsil ederek 5. olarak Şampiyonayı tamamladı.

Sarıçam Asım Savaş Spor Salonu’nda pazar günü başlayan, yıldız erkek, kadın ve ferdi takım şampiyonasına illerden seçilen 23 takım ile KKTC´den katılan takımlarla da 130’u kadın toplamda 290 sporcu şampiyonluk için mücadele etti

24 takımın yer aldığı bayanlarda Özel İdare Yolspor, grupta oynadı maçlarda Çukurova Üniversitesi (Adana) 3-2 yenildi, DSI Spor (İstanbul) 3-0 yenerek ilk 16 ya girdi.

Zonguldak ekibi, İlk 8’e girme maçında çekişmeli geçen maçta Sakarya takımını 3-2 skorla yendi. İlk 4 e girme maçında Kayseri takıma 3-0 yenilen Yolspor, sıralama maçlarında ise Fenerbahçe’yi 3-0, Yalova Belediyespor’u 3-0 yenerek Türkiye 5´incisi oldu.

Antrenör Burçin Aygün yönetiminde Şampiyonada yer alan Yolspor’da sporcular Banu Kaplancan Simay Çelik ve Simay Sekme yer aldı.

Minik sporcular Furkan Uslu, Dilara Özdemir ve Betül Akyüz ferdiler ve çiftlerde Şampiyonada yer aldı.

Çiftlerde Banu Kaplancan-Simay Çelik Türkiye 5.’incisi olurken, tek kızlarda Simay Çelik Türkiye 9’uncu, Banu Kaplancan Türkiye 17’nci oldu.

FENERBAHÇE, SAKARYA GİBİ EKİPLERİ ELEDİ

Yolspor Masa Tenisi Antrenörü Burçin Aygün yaptığı açıklamada, “Favori gözüken ve geçen senelerde final oynayan Sakarya, Fenerbahçe gibi ekipleri yendik.

Bu sonuçla hedefimiz zirvede olacağımız yerde çok talihsiz bir şekilde kayseri takımına yenilerek ve sıralamada 5 inci olduk.

Sporcularımız bu sezon çok maçlara katıldı dolayısıyla turnuvada gerekli motivasyonu yakalayamadık, aynı zamanda SBS sınav stresi tempomuzu düşürdü.

Simay Çelik yıldızlar en iyi 16 sporcular arasına girdi. Hedefimiz seneye yıldızlar kategorisinde muhakkak madalya çıkarmak, bunun içinde ciddi anlamda yazın çalışmalara en iyi bir şekilde hazırlık çalışmalara başlayacağız.

Editör: Pusula Gazetesi