SARAYSPOR ALT YAPILARDA ESMEYE DEVAM EDİYOR!

Zonguldak’ta Sarayspor fırtınası devam ediyor. Alt yapılara ambargo koyan Sarayspor, Çarşamba günü Play-Off final maçında Zonguldak Kömürspor’u 1-0 skorla geçerek U16 Ligi’nde Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan ekipte keyifler yerinde.

Zonguldak’ta açılan Galatasaray Futbol Okulu’nun yetiştirdiği sporcu kadrosuyla Sarayspor olarak Liglerde boy gösteren Kulüp, her geçen sene başarılarına yenilerini ekliyor.

U15’DEN SONRA 16’DA ŞAMPİYONLUK

Bu sezon U15 Ligi’nde Türkiye Şampiyonasına katılan, U14’de ise son maçta bu şansını kaybeden Sarayspor, U16’da başarılı maçlar çıkartarak Şampiyonluk kupasını kaldıran ekip oldu.

Antrenörler Turan Altıntaş, Hakan Sağlam ve Şenol Demir yönetiminde disiplinli çalışarak köklü kulüpleri geride bırakan Sarayspor elde ettiği başarılarının yanı sıra Türkiye’nin önemli kulüplerine kazandırdığı sporcularla dikkat çekiyor.

KUPAYI BAŞKANA HEDİYE ETTİLER

U16 Ligi Play-Off maçlarında başarılı olarak Erdemirsporla beraber Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazanan Saraysporda sevinç hakim.

Sarayspor Antrenörü Turan Altıntaş ve takım kaptanlarından Berkay Ünlü, Şampiyonluk kupasını İşadamı ve Sarayaspor Kulübü Başkanı Tuncay Karakuş’a hediye etti. Altıntaş yaptığı açıklamada, U16 Liginde başaralı bir sezon geçirerek Şampiyonaya uzandıklarını maddi ve manevi olarak her zaman yanlarında olan Başkanı Karakuş’a teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi