Genel Başkan Tuncay Karakuş, yeni oluşan yönetimin, Derneği mevcut durumundan daha ileriye taşımaya çalışacağını söyledi. Karakuş, &[#]8220;Zonguldaklılar Derneği, Ankara&[#]8217;ya gelen Zonguldaklılara elinden gelen katkıyı sağlamaya çalışıyor. Yeni yönetim olarak hedefimiz, Derneğimizi daha ileriye taşımak. Milletvekillerimizin destekleriyle gerek Ankara&[#]8217;da gerekse Zonguldak&[#]8217;ta daha etkin olacağız. Yakın bir zamanda hemşehrilerimiz, bunun yansımalarını görecektir&[#]8221; dedi.

Zonguldak ve Zonguldaklılar için ortak bir akıl oluşturulması için çalışacaklarını, milletvekilleri, bürokratlar ve işadamlarıyla bir araya geleceklerini belirten Karakuş, &[#]8220;Çok yakın bir zamanda milletvekillerimiz, Ankara&[#]8217;da bürokraside yer alan Zonguldaklı hemşehrilerimizle bir araya gelerek, neler yapabileceğimizi konuşacağız. Akabinde işadamlarından oluşan bir grup ile de görüşmelerimizi sürdüreceğiz. Ortak paydamız, Zonguldak ve Zonguldaklılar, bunun için Milletvekillerimiz ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin destekleriyle yeni yönetimimizin özverili çalışacağından kimsenin şüphesi olmasın&[#]8221; diye konuştu.

Görüşmelerin olumlu geçtiğini kaydeden Karakuş, &[#]8220;Yönetim Kurulum ve Ankara Zonguldaklılar Derneği adına Milletvekillerimize teşekkür ediyorum&[#]8221; dedi.

Editör: Pusula Gazetesi