GELECEĞİN TENİS YILDIZLARINA DAVET

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü tarafından, küçük yaştaki sporculara yönelik Tenis Okulu açılacağı iletildi.

62 Yıldan beri şehrimizin tenis sporundaki tek temsilcisi olan Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü yıllar boyunca yetiştirdiği bir çok başarılı tenisçilere yenilerini eklemek için start alıyor. Milli takım seviyesinde ve ulusal klasmanda başarıları olan bir çok tenisçi yetiştiren kulüp şimdi yeni yıldızlar yetiştirmek için kurduğu tenis okulunu 4 Mayıs Cumartesi günü kulüp tesislerinde faaliyete geçiriyor.

KORTTA KAYITLAR DEVAM EDİYOR

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübünden yapılan yazılı açıklamada “ 06-10 Yaş aralığındaki kız ve erkek çocukların katılabileceği eğitimlerin şehrimizdeki tüm çocuklara açıktır. Okula kayıt için Fener Mahallesindeki Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü tesislerinde bir form doldurmanın yeterli, Başlangıç Tenis raketleri de Kulübümüz tarafından temin edilecektir. Ailelerin çocuklarını spor kıyafetleriyle getirmelerinin tenise başlamak için yeterli olacaktır. “

PERFORMANS TENİSİNDE YENİDEN SÖZ SAHİBİ OLMAK İSTİYORUZ!

Zonguldak Tenis Deniz İhtisas Kulübü Başkanı Çetin Özçep yazılı açıklamasında şu görüşlere yer verdi, “Kulübümüz 62 yıl boyunca bir çok başarılı tenisçi yetiştirmiştir, kulübümüzden yetişen bir çok tenisçi bu spora daha sonraki eğitim yaşantılarında da devam ettiriyorlar, bunun olumlu katkılarını gördüklerini bize aktarıyorlar.

Yönetim Kurulu olarak yeni tenisçiler yetiştirmek ve performans tenisinde yeniden söz sahibi olmak istiyoruz.

Türkiye Tenis Federasyonunun “Sistemli ve organize bir şekilde tenis sporunu geniş kitlelere yaymak ve yeni tenisçiler yetiştirerek ülke tenisini daha üst seviyelere çıkarmak” şeklinde yoğunlaşan çalışmalarına katkı sağlamak ve bu çerçevede bir çok faaliyete imza atmak amacındayız.

Tenis sporunun özel ve farklı bir spor dalı, tenisin oyun kuralları, bireysel mücadelenin özellikleri ve yapıldığı ortamlar nedeniyle çocuklara önemli özellikler kazandırıyor, kişilik gelişiminde çok önemli kazanımlar sağladığını belirtmek isterim. “ dedi.

Özçep son olarak, şehrimizdeki çocuklarını ve ailelerini tenis okuluna davet ederken sözlerini slogan olabilecek bir söylemle noktaladı ”Tenis Çocukları Hayata Hazırlar.”

Editör: Pusula Gazetesi