BEÜ Çaycuma Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hikmet Yazıcı, Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği tarafından geçen hafta okula katkı amacıyla düzenlenen gece nedeniyle Dernek Başkanı Hayri Kandemir ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.


Derneğin okulun istekleri doğrultusunda büyük bir özveriyle çalıştığını ifade eden Okulu Müdürü Yazıcı; " Kampusumuzun büyümesi için bölgemizin de katkı vermesi gerekiyor. Bu konuda dernek yönetimi çok büyük çaba sarf etti. Kendi işlerinden, mesailerinden özveride bulunarak bizlere destek oluyorlar. Geçen hafta gerçekleşen gecede bir çok insanın desteğini gördük. Bu çalışmalar bize moral oluyorlar. Bende göreve geldiğim iki yıldan beri yoğun bir şekilde ekibimle birlikte Çaycuma´ya yakışır bir kampus oluşturmak için çalışıyoruz. Öğrencilerimizin kullanacağı sosyal yaşam alanları ve diğer ihtiyaçları için dernek bizi çok yardımcı oldu. Çaycumalılarda bu güzelliği gördükçe yardımlarını esirgemiyorlar. İleride daha güzel etkinliklerimiz olacak. Dernek Başkanımız Hayri Kandemir, ve yönetim kurulu Üyeleri İsmail İnan, Bayram Cura ve Cem Baruönü´ne çok teşekkür ediyorum"diye konuştu.

Çaycuma Yüksek Öğrenim Kurumlarını Destekleme Derneği Başkanı Hayri Kandemir, okulun kuruluşunun 10 yılını dolayısıyla tertip ettikleri geceye katılımın çok yüksek olduğunu ifade etti. Kandemir; "Okulumuzun açıldığı günden bu yana Çaycumalıların vermiş olduğu desteği bir kez daha gördük. Herkes kampusun büyümesi için çaba sarf ediyor. Ben ve dernek üyelerimizin hepsi çeşitli kurumların başkanlığını yapıyor. Okul Müdürümüzün de dernek de yönetimde olması çalışmalarımızı olumlu yönde etkiliyor. Okul yönetimi her geçen gün buranın yıldızını daha da parlatıyor. Hayırseverlerimizde okulumuzun kalitesini daha iyi seviyelere çıkarmak için destek vermektedir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum"şeklinde konuştu.
Editör: Pusula Gazetesi