CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun’un görevden alınması için süreç başladı. Geçen hafta Genel Merkez’e çağrılan ve Genel Sekreter Adnan Keskin’le görüşen Coşkun’a, özellikle Pusula Gazetesi’nde hakkında yayınlanan haberler soruldu.

Tarık Coşkun, hakkındaki iddiaların gerçeği yansıtmadığını söyledi. Ancak Genel Merkez’de Coşkun’la ilgili tüm bilgiler dosya halinde bulunuyordu. Coşkun’un hiçbir işte çalışmaması ve sosyal güvencesinin bulunmaması iddiaları güçlendirdi. Ve görevden alma süreci başladı.

İddiaya göre, Coşkun’un görevden alınma yazısı hazırlandı. Ancak tebligatın ne zaman yapılacağı konusunda karar verilemedi. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 Nisan 2013 Cumartesi günü Zonguldak’a gelecek olması süreci belirsizliğe itti.

Coşkun’un görevden alınacağına ilişkin haber, dün Pusula Gazetesi’nin internet sitesinde 12.55’de yayınlandı. Tarık Coşkun da, 13.07’de İhlas Haber Ajansı’nın internet sitesine düşen açıklamasında ise, kendisini şöyle savundu: aber Ajansı

“Görevden alınacağım yönünde söylentiler sadece dedikodu noktasındadır. Ankara’ya çağrılmadım, ben gittim. Zaten sık sık Ankara’da temaslarımız, toplantılarımız oluyor. Önümüzdeki günlerde de bunlarla ilgili açıklama yapacağız. Böyle bir durum söz konusu değildir. Bunlar siyasette olabiliyor. Zonguldak Belediyesi’nin açılışları olacak. Biz de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber bu etkinliklere katılacağız.”







SON DAKİKA.... TARIK COŞKUN´DAN AÇIKLAMA...




İnternet Sitemizde saat 12.55´de yayına giren haberin ardından CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, İhlas Haber Ajansı´na bir açıklama yaptı.
İhlas Haber Ajansı´nın 13.07´de serviye koyduğu haber şöyle:




- COŞKUN’DAN İDDİALARA YANIT
- CHP MERKEZ İLÇE BAŞKANI TARIK COŞKUN:
- “BUNLAR SADECE DEDİKODUR”

CHP Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, görevden alınacağı yönündeki iddiaları İHA’ya yanıtladı. Coşkun, “Bunlar sadece dedikodu, böyle bir şey yok” diye konuştu.
CHP Genel Merkezi’nin, CHP Zonguldak Merkez İlçe Başkanı Tarık Coşkun, görevden alınması yönündeki iddiaları İHA’ya yanıtladı. Geçen hafta Ankara’ya çağrıldığı ve bilgisine başvurulduğu yönündeki iddiaları “Mesnetsiz” olarak niteleyen Coşkun, şöyle dedi:
“Görevden alınacağım yönünde söylentiler sadece dedikodu noktasındadır. Ankara’ya çağrılmadım ben gittim. Zaten sık sık Ankara’da temaslarımız, toplantılarımız oluyor. Önümüzdeki günlerde de bunlarla ilgili açıklama yapacağız. Böyle bir durum söz konusu değildir. Bunlar siyasette olabiliyor.”
Başkan Tarık Coşkun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun 13 Nisan 2013 günü Zonguldak’ta ziyaretler gerçekleştireceğini belirtirken, “Zonguldak’ta bir dizi açılışlar olacak. Zonguldak Belediyesi’nin açılışları ve ziyaretler olacak. Biz de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu ile beraber bu etkinliklere katılacağız” diye konuştu.
01.04.2013 13:07:57 TSI
Editör: Pusula Gazetesi