Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı ve belediye meclis üye adayları ile beraber Büyük Birlik Partisi&[#]8217;ni ziyaret etti. Gonca, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu&[#]8217;nun helikopterinin düşmesinden dolayı Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse&[#]8217;yi ziyaret ederek &[#]8216;geçmiş olsun&[#]8217; dileklerinde bulundu. Secaattin Gonca, &[#]8220;İnşallah 6 arkadaşımız da sağ salim kurtulurlar. Umutlarımızı yitirmiyoruz. İnşallah aramıza dönecekler. Muhsin Başkan dik duran, dürüst bir insan. Şu anda beklemekten başka bir şey elimizden gelmez. Herkes onları kurtarmak için seferber durumda. Bizde duyunca moralimiz bozuldu ve çok üzüldük. Dualarımız onlarla. Muhsin Başkanımız her zaman çizgisini düz tutmuş başkandır. İnşallah iyi haberlerini alırız&[#]8221; dedi.
Büyük Birlik Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse ise &[#]8220;Çaresiz bir şekilde bekliyoruz. Bizler hiç kimsenin başına böyle bir şey gelmesini istemiyoruz. Umutlarımızı yitirmiyoruz. İnşallah aramıza dönecekler. Soğukkanlı olmamız gerekiyor. Ayakta durmamız gerekiyor. Olayın ardından uzun bir zaman geçti bekliyoruz. Hala bir haber yok. Dualarınızı bizden eksik etmeyin. Yanımızda olun. İnşallah sağ salim kurtulacaklar&[#]8221; dedi.
Daha sonra AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AK Parti Sosyal İşler Başkanı Yıldız Dervişoğlu ve AK Partili Kadınlar Büyük Birlik Partisi&[#]8217;ni ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi