Merkez Kampüs Prof. Dr. Arif Amirov Konferans Salonu&[#]8217;nda sahnelenen tiyatroyu akademik ve idari personel ile öğrenciler ilgiyle izlediler. Uğur Uzunok&[#]8217;un yazıp Hilali Hasanov&[#]8217;un yönettiği &[#]8220;Mehmet Akif Dönüyor, Ya Siz Neredesiniz?&[#]8221; adlı Mehmet Akif Ersoy&[#]8217;un hayatından kesitlerin yer aldığı tek kişilik oyun salondakilere duygu dolu anlar yaşattı.
Tek perdelik oyunda, Mehmet Akif Ersoy&[#]8217;u canlandıran ünlü oyuncu Ahmet Yenilmez&[#]8217;i bütün salon oyun bitimiyle birlikte uzun süre ayakta alkışladı. İzleyiciler duygulu sahneler karşısında zaman zaman gözyaşlarına hâkim olamadılar.
Tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez&[#]8217;e, tiyatro sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr Orhan Uzun tarafından günün anısına üniversitenin çeşitli hediyeleri verildi.
Ayrıca, ünlü sanatçısı Ahmet Yenilmez, Rektör Prof. Dr. Mahmut Özer&[#]8217;i de makamında ziyaret ederek, kendilerine gösterilen misafirperverlikten duyduğu memnuniyeti iletti. Rektör Prof. Dr. Özer, tiyatro ve sinema sanatçısı Ahmet Yenilmez&[#]8217;e üniversitenin çeşitli hediyelerini vererek, nazik ziyareti ve BEÜ etkinliklerine yaptığı katkı için teşekkür etti.
Editör: Pusula Gazetesi