Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığı, “12’nci Geleneksel Kızılay Kan Bağışı Kampanyası” Zonguldak Kızılay Kan Merkezi’nde gerçekleştirildi. Kan bağışı kampanyasına, Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun, Vergi Dairesi çalışanları katıldı.

Kan bağışında konuşma yapan Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar, “24’üncü Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde personelimizle Kızılay’a kan bağışı için gelmiş bulunduk. Biz tüm ülke vatandaşlarının birbirine sorumlu ve yardım mecburiyetinde olduğuna inananlardanız. Bugün sağlıklı olmamız bir şeyi değiştirmez, ileriki aşamalarda neyle karşılaşacağımız belli olmaz. O nedenle sağlıklıyken kan bağışında bulunmamız çok önemli. Bazen bir damla kan bir can kurtarabilir. Biz buna geleneksel olarak devam ediyoruz, on ikincisini düzenledik ve bu inşallah devam edecek. Bu çerçevede biz 3 ayda bir ya da 6 ayda bir personelimiz yine gelip etkinlik olmasa bile kan bağışında bulunuyorlar. Ben tüm Kızılay çalışanlarına ve personelimize bu duyarlı davranışlarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu vesile ile tüm kurumları, sivil toplum örgütlerini, tüm vatandaşlarımızı ve mükelleflerimizi bu ulvi kan bağışı için duyarlı olmaya davet ediyorum. Esnaf ve Sanatkar Odası Başkanımız Muharrem Başkanımızda bu kan bağışı için gelmiş bulunuyor. Kendisine ve üyelerine teşekkür ediyorum. Bunun devamını diliyorum” dedi.

Zonguldak Kızılay Kan Merkezi Doktoru Kubilay Demir de, “Bu yıl 24’üncüsünü kutladığımız Vergi Haftası kapsamında Zonguldak Vergi Daire Başkanlığımızın her yıl geleneksel olarak düzenlediği, bu yılda 12’nci düzenlediğimiz kan bağış kampanyasına katılımlarından dolayı tüm Vergi Dairesi çalışanlarımıza, Başkanımız Hüseyin Bey’e, Müdür Kenan Bey’e gönüllü katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Şunu unutmamak gerekir ki, kan yapılayamayan tek ilaç. Hiçbir şekilde hiçbir kaynağı yok. Bir gün hepimizin ihtiyacı olabilir. Her zaman söylediğimiz gibi kan acil değil, sürekli ihtiyaç. Bu kapsamda sürekli yanımızda olan, bize desteklerini esirgemeyen Zonguldak Vergi Dairesi Başkanlığına ve çalışanlarına katılımlarından dolayı şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Daha sonra konuşma yapan Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Muharrem Coşkun da, “Vergi Haftamızın etkinliği içinde tek hammaddesi insan olan kanın sağlıklı günlerimizde mutlaka vermemiz gerekiyor. İleri de kimin ne zaman ne olacağı belli değil bir ünite kanın, bir damla kanın hayat kurtardığı çok önemlidir. Bizde Esnaf Odaları Birliği olarak, oda başkanları ile beraber kampanyaya katkı yapıyoruz. Haftamızın hayırlı olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Zonguldak Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Bayar ve Vergi Dairesi çalışanları kan bağışında bulundu.
Editör: Pusula Gazetesi