Anavatan Partisi İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kahvaltıda yeni Merkez İlçe Yönetimi Kurulu Üyeleri tanıtıldı.


Anavatan Partisi Merkez İlçe Başkanı Haldun Çakan, yeni yönetimine 29 Mart yerel seçimlerini hatırlatarak, artık çok çalışmaları gerektiğini söyledi.


Kavgasız siyaset istediklerini belirten İlçe Başkanı Çakan; &[#]8220;Bizler son günlerde yaşanan siyasi çalışmalardan uzak iktidar ve muhalefet parti liderlerinin birbirlerine tavırlarından bıkmış halkımıza mesaj vermek istiyoruz. Kavgasız bir Türkiye için kendine güvenen ve her zaman daha iyisine layık olan bir Türkiye&[#]8217;nin Anavatan&[#]8217;a ihtiyacı var. Halkımız alternatiflerini kendisi yaratacaktır. Biz Anavatan Partisi olarak belki bir belediye başkan adayı ve meclis üyesi adayı çıkartamadık ama İl Genel Meclisi&[#]8217;ne birbirinden değerli 6 arkadaşımızı aday çıkardık. Halkımızdan alternatiflerini kendilerinin seçmesi için geçmişteki hizmetlerimizin hatırına, Özal&[#]8217;ın hatırına bizlere sahip çıkmalarını istiyorum. Halkımız Anavatan&[#]8217;a, Anavatan&[#]8217;da tüm vatana sahip çıksın&[#]8221; diyerek seçmenlerden destek istedi.


Anavatan Partisi Merkez İlçe Yönetim Kurulu listesi


Haldun Çakan, İsmail Şeker, Mehmet Işık, Süleyman Şen, Ersel Uzunel, Osman Kaya, Tülün Yavuz, Aysun Kara, Samet Keserci, Erol Akman, Orhan Çolak, Mehmet Sinan Bayrak, Hakkı Özkul, Berkay Gınabaş ve Yavuz Avcı.

Editör: Pusula Gazetesi