Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, eşi Sevgi Gonca, AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan, AK Parti İl Başkanı Hamdi Uçar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Arife Dereli, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Kulaç ve belediye meclis üye adayları ile beraber Karaelmas Mahallesi&[#]8217;nde düzenlenen mitinge katıldı. Mitingde konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Aytekin Kazancı, 5 yıl boyunca Zonguldak&[#]8217;a güzel hizmetlerde bulunduklarını kaydetti. Eleştirilere de cevap veren Kazancı, &[#]8220;İşimiz hizmet, gücümüz millet&[#]8221; dedi. Kazancı, konuşmasında vatandaşlardan yerel seçimde destek istedi.
Vatandaşların coşkusu eşliğinde konuşmasına başlayan Zonguldak Belediye Başkanı ve AK Parti Zonguldak Belediye Başkan adayı Secaattin Gonca, insanların meydanlara sığmadığını hatırlattı. Görevi süresince yapılan hizmetleri sıralayan Gonca şöyle konuştu:
&[#]8220;İşte bu kalabalıklar meydanlara sığmıyor. Bu kalabalıkları görenler korkuya kapılıp halka olmadık vaatlerde bulunuyor. Bizden önceki dönemde halka susuzluk yaşatanlar birde çıkıp Zonguldak halkından oy istiyorlar. Bizler Zonguldak&[#]8217;ta bir çok hizmeti başardık ve yaptık. Çöp döküm alanını kapattık. Zonguldak trafiğini rahatlatmak amacıyla 2 tane çevre yolu yaptık. Acılık Deresinin üstünü kapatıp 3. alternatif bir yol yapıyoruz. 19 mahallemizde çocuk parkı ve spor kompleksleri yaptık. Bir 5 yıllığına daha Zonguldak Belediyesi&[#]8217;ni sizlerden emanet olarak istemeye geldik. Bundan önce sizlerden Zonguldak Belediyesi&[#]8217;ni emanet almıştık ve bizler sizin emanetinize ihanet etmedik. Bizler Zonguldak&[#]8217;a hizmet yaparken çalmadan, çırpmadan, tüyü bitmemişin hakkını yemeden bu hizmetleri yaptık. Adaylığımızın açıklandığı günden bu yana sokak, sokak gezerek yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlattık. Zonguldak Belediyesi&[#]8217;nin geçmişini ben çok iyi biliyorum. Bizler sizlerden bir kez daha Zonguldak Belediyesi&[#]8217;ni emanet istiyoruz. 29 Mart 2009&[#]8217;da desteklerinizi bekliyoruz, bizimle olun.&[#]8221;
Zonguldak&[#]8217;ı yaşanabilir bir hale getirmek istediklerini söyleyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Fazlı Erdoğan ise &[#]8220;Belediye Başkanımız Secaattin Gonca 5 yılda yapacaklarını anlattı. 5 yıl boyunca yaptıklarını siz Zonguldak halkı biliyor ve görüyorsunuz. AK Eller AK Belediyecilik bizim işimiz. Bizler 5 yıl boyunca Zonguldak&[#]8217;a çok güzel hizmetlerde bulunduk. Zonguldak inşallah üniversite kenti, enerji kenti olacak. Zonguldak&[#]8217;ı daha güzel yaşanabilir hale getirmek istiyoruz. Bizler Belediye Başkanımız Secaattin Gonca&[#]8217;nın arkasındayız. 29 Martta sizlerden desteklerinizi bekliyoruz&[#]8220; dedi.
Havai fişekler, meşaleler ve coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Gonca, miting alanından omuzlarda taşınarak ayrıldı.
Editör: Pusula Gazetesi