Zonguldak-Kozlu sahil yolundaki akaryakıt istasyonlarının bulunduğu alanda kaçak olarak faaliyet gösteren gaz istasyonu, Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından nihayet mühürlendi. Zabıta Müdürü Necat Uludüz’ün bizzat başında bulunduğu mühürleme işleminin ardından işletmenin faaliyetine son verildi.

Zonguldak Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Zonguldak Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri; 21 Şubat 2013 Perşembe günü İncivez Mahallesi Mili Egemenlik Caddesi Kozlu sahil yolunda faaliyet gösteren Caner Oto Turizm, Petrol Gıda Paz.Tic.Ltd.Şti. isimli Erciyes Gaz unvanlı işyeri TSE hizmet yeri yeterlilik belgesinin belediyemize ibraz edilememesi ve ruhsatlandırılamaması sebebiyle bugüne kadar davacı şirketin açmış olduğu itiraz mahkemelerin de reddedilmesi sonucu mühürlenerek faaliyetine son verilmiştir” denildi.

Bilindiği gibi bir süre önce Zonguldak Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, bu istasyona kaçak gaz getirildiğini tespit etmişlerdi.

Editör: Pusula Gazetesi