Kaldırıldığı Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Uygulama ve Araştırma Hastanesi&[#]8217;ndeki beyin ameliyatının ardından Yoğun Bakım Servisi&[#]8217;nde tutulan Servet Çamur, tüm müdahalelere rağmen hayata gözlerini yumdu.

62 yaşındaki 5 çocuk babası Servet Çamur, dün Kozlu Aziziye Camisi&[#]8217;nde Cuma namazından sonra kılınan cenaze namazının ardından sevenlerinin gözyaşları arasında Kozlu Mezarlığı&[#]8217;nda toprağa verildi. Taziyeleri kabul eden Kozlu Belediyesi Meclis Üyesi Ömer Çamur´un güçlükle ayakta durduğu gözlendi.

Baba Çamur&[#]8217;un cenaze törenine; 22&[#]8217;nci Dönem Zonguldak Milletvekili Harun Akın, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Çatalağzı Belediye Başkanı Mehmet Alim, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, Kozlu Belediye Meclis üyeleri, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Köksal Bahar, Pazarcılar Odası Başkanı Süleyman Özdoğan, Turyapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Turpcu, işadamları Seyfi Demir ve Harun Demir, çok sayıda dost, akraba ve yakınları katıldı.

Pusula Gazetesi olarak değerli büyüğümüz Servet Çamur&[#]8217;a Allah&[#]8217;tan rahmet, ailesi ve yakınlarına başsağlığı dileriz.
Editör: Pusula Gazetesi