ONGULDAK´ın Ereğli İlçesi´nde Şoförler ve Otomobilciler Odası´nda çekici şoförü olarak çalışan 38 yaşındaki Recep Belgüzar, işlem yaptırmak için gittiği İlçe Emniyet Müdürlüğü binasında çatıya çıkarak intihara kalkıştı. Belgüzar, polisler tarafından ikna edilerek çatıdan indirildi.

Trafik ekiplerinin ilçe merkezinde yasak yerlere park eden araçları kaldırırken kullandığı Şoförler ve Otomobilciler Odası´na ait çekicinin şoförü Recep Belgüzar, saat 15.00 sıralarında çektiği araçlarla ilgili işlem yaptırmak için İlçe Emniyet Müdürlüğü´ne gitti. Belgüzar, iddiaya göre 4 katlı binanın çatı kapağının kilidini yangın söndürme tüpüyle kırıp çatıya çıktı. Çatının uç noktasına kadar gidip oturan ve ayaklarını aşağıya sarkıtan Belgüzar, intihara kalkıştı.

Çatıya çıkan polisler, Belgüzar´ı ikna edemeyince Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Cevdet Civelek´ten yardım istendi. Civelek de çatıya çıkarak polislerle birlikte Belgüzar´ı ikna etmeye çalıştı. Bu sırada itfaiye ekibi yerde hava yastığı açarak önlem aldı. Recep Belgüzar, yaklaşık yarım saat süren çalışmayla ikna edilerek çatıdan indirildi.

Ereğli Devlet Hastanesi´ne kaldırılan 2 çocuk babası Recep Belgüzar´ın, 13 yıllık eşi ile sorunlar yaşaması nedeniyle bunalıma girerek intihara kalkıştığı belirtildi. Belgüzar´ın intihar girişimiyle ilgili soruşturma başlatıldı.
Editör: Pusula Gazetesi