Çaycuma İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesine kazandırılan yeni araçlar kurban kesildi. Emniyet Müdürlüğü önündeki törene Kaymakam Hasan Yaman, Garnizon Komutanı Ercan Balçık, Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Başören, İlçe Emniyet Müdürü Timur Özgen, İlçe Müftüsü Ömer Keskin, Vergi Dairesi Müdürü Halil İbrahim Kırcı, AK Parti Perşembe Belde Başkanı Vedat Emeksiz, Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Erdoğan Güney, işadamları ve emniyet personeli katıldı.


İlçe Müftüsü Ömer Keskin&8217;in duasının ardından araçlar için kurban kesildi. Dernek ve Çaycumalı hayırseverlerin katkıları ile asayiş ve trafik hizmetlerinde kullanılmak üzere ilçe Emniyet Müdürlüğü&8217;ne üç adet yeni araç kazandırılıdğını ifade eden Kaymakam Hasan Yaman; &8220;Son yıllarda Emniyet Müdürlüğümüz bünyesinde güzel çalışmalar oldu. Pasaport Şubemiz açıldı, artık vatandaşlarımız pasaport almak için ile gitmek zorunda kalmıyorlar. Olay yeri Şubesi Emniyet bünyesinde kuruldu. İlçenin en önemli ihtiyaçlarından olan MOBESE sisteminin ihalesi yapılıp sözleşmesi imzalandı. İlçe Emniyet Teşkilatı huzurun sağlanmasına yönelik lojistik destek doğrultusunda belli bir noktaya geldi. Bu anlamda İlçe Emniyet Müdürümüzün büyük bir katkısı var. Personelini ve kendisini kutluyor. Araçların hayırlı olmasını dileyerek, kazasız bir şekilde başarılarının devamını diliyorum&8221; diye konuştu.


Emniyet Hizmetlerini Destekleme Derneği Başkanı Erdoğan Güney, teşkilatın eksiklerinin giderilmesi konusunda imkanları ölçüsünde çalıştıklarını belirterek katkı veren hayırseverlere teşekkür etti.

Editör: Pusula Gazetesi